Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Kuvarummun vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten kuvarumpu vaihdetaan. Kun kuvarumpu on käyttöikänsä lopussa, tila-LED muuttuu oranssiksi näyttöruudulla ja näyttää virheilmoituksen kuvanrummun vaihtamiseksi.
  varoitus:
  • Älä avaa kuvarummun pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne voivat naarmuttaa kuvarummun pintaa.
  • Älä kosketa kuvarummun vihreää osaa. Vältä koskemasta tätä aluetta käyttämällä kuvarummun kahvaa.
  • Älä altista kuvarumpua valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa sitä. Suojaa se tarvittaessa paperinpalalla peittämällä.
  • Varmista ennen etukannen sulkemista, että kaikki värikasetit on asennettu oikein.
Uuden kuvarummun vaihtaminen
Valitse sopiva tulostinmalli selvittääksesi kuinka kuvarumpu vaihdetaan.