Samsung-lasertulostimet - Asiakirjojen tulostaminen USB-muistitikulta ja skannaaminen USB-muistitikulle tulostimen ohjauspaneelista

Tässä asiakirjassa on tietoja siitä, miten voit tulostaa USB-muistilaitteelle tallennettuja tiedostoja ja skannata tiedostoja USB-muistilaitteelle käyttämättä tietokonetta.
huomautus:
USB-ominaisuus on käytettävissä vain tulostimissa, jotka tukevat Hi-Speed USB 2.0- ja USB-muistiliitäntää.
Voit tarkistaa, tukeeko tulostimesi USB-ominaisuutta, KäyttöoppaanOminaisuudet malleittain -osiosta.
Jotta voit käyttää USB-ominaisuutta, aseta USB-muistilaite tulostimen USB-porttiin.
Kuva : USB-kuvake Samsung Samsung MultiXpress SL-X3220 -värilasermonitoimitulostimessa
huomautus:
USB-ominaisuus on erilainen kunkin tulostimen ohjauspaneelissa.

USB-muistilaitteen käyttö tulostimen ohjauspaneelista

Valitse jokin seuraavista aiheista suoritettavasta tehtävästä riippuen: