• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Skannaaminen TWAIN-yhteensopivalla ohjelmistolla

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten TWAIN-yhteensopivalla ohjelmistolla skannataan.
Skannaaminen TWAIN-yhteensopivalla ohjelmistolla
Voit skannata TWAIN-yhteensopivalla ohjelmistolla seuraavasti.
  1. Varmista, että tulostin on kytketty tietokoneeseen ja käynnistetty.
  2. Aseta alkuperäiset asiakirjat kuvapuoli ylöspäin kääntävään automaattiseen kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaitteeseen (RADF) tai aseta yksittäinen alkuperäinen asiakirja kuvapuoli alaspäin skannerin lasille ja sulje RADF.
  3. Avaa jokin sovellus, kuten Adobe Photoshop.
  4. Avaa TWAIN-ikkuna ja määritä skannausasetukset.
  5. Skannaa ja tallenna skannatut kuvat.