Samsung Office Laser Xpress MFP-, Xpress Color MFP-, MultiXpress MFP -tulostimet - Skannaaminen WSD-toimintoon, kuvanmuokkausohjelmistosta ja WIA-ohjaimen avulla

Tässä asiakirjassa kuvataan eri tapoja skannata, mukaan lukien skannaaminen WSD (Web Service for Device) -toiminnosta, skannaaminen kuvanmuokkausohjelmistosta ja skannaaminen käyttämällä WIA (Windows Image Acquisition) -ohjainta.
  huomautus:
Näitä toimintoja ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa malleissa tai valinnaisissa laitteissa.