Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Valikkojen käyttäminen

Kaikki valikot eivät välttämättä näy näytössä valittujen asetusten, tuotemallin tai asuinmaan-/alueen mukaan. Jos näin on, valikkoja ei käytetä tulostimessa.
  1. Valitse käytettävän ominaisuuden mukaan ohjauspaneelista Kopio- tai Skannaus-painike.
  2. Valitse (Valikko), kunnes sopiva valikko tulee näkyviin näytön alimmalle riville, ja valitse OK.
  3. Paina nuolia, kunnes näet tarvittavan valikkokohdan, ja valitse OK.
  4. Jos asetuksella on alivalikkoja, toista vaihe 3.
  5. Tallenna valinta valitsemalla OK.
  6. Voit palata valmiustilaan painamalla (Stop) -painiketta.