Samsung-monitoimilasertulostimet toimisto- ja kotikäyttöön - Tietokoneen skannausasetusten määrittäminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten voit määrittää skannausasetukset tietokoneeseen.
  huomautus:
Tätä toimintoa ei ehkä ole käytettävissä kaikissa malleissa tai valinnaisissa laitteissa.
Tietokoneen skannausasetusten määrittäminen
Määritä tietokoneen skannausasetukset seuraavasti.
  1. Avaa Samsung Easy Printer Manager -sovellus.
  2. Valitse sopiva tulostin Tulostinluettelosta.
  3. Avaa Skannaaminen PC:lle -asetukset -valikko.
  4. Valitse haluamasi asetus.
    • Skannauksen käyttöönotto: Määrittää, onko skannaus otettu käyttöön laitteessa.
    • Perus-välilehti: Sisältää yleisiä skannaukseen ja laiteasetuksiin liittyviä asetuksia.
    • Kuva-välilehti: Sisältää asetuksia, jotka liittyvät kuvien muokkaamiseen.
  5. Valitse Tallenna ja valitse sitten OK.