• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - NFC-toiminnon käyttäminen Samsung Mobile Print Pro- ja Samsung Mobile Print Manager -sovellusten kanssa

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten Samsung Mobile Print Pro- ja Samsung Mobile Print Manager -sovelluksia käytetään, kun tulostimeen on asennettu Near Field Communication (NFC) -toiminto.
  huomautus:
Jos haluat lisätä tulostimeen NFC-toiminnon, ota yhteyttä Samsungin jälleenmyyjään, jolta hankit tulostimen, ja tilaa Wireless-/NFC-tarvikesarja. Vain valtuutetut palveluntarjoajat, jälleenmyyjät ja vähittäiskauppiaat saavat asentaa Wireless-/NFC-tarvikesarjan.
Lisävaruste
Osan nimi
Wireless-/NFCI-tarvikesarja
SL-NWE001X
Kun Wireless-/NFCI-tarvikesarja on asennettu, voit määrittää tulostimen käyttämään tätä toimintoa.
Vaatimusten tarkastaminen
Käy läpi seuraavat NFC-toiminnon käytön vaatimukset:
  • Käytä mobiililaitetta, joka tukee Android-käyttöjärjestelmän versiota 4.1 tai uudempaa.
  • Ota NFC- ja Wi-Fi Direct -toiminnot käyttöön mobiililaitteessa.
  • Ota Wi-Fi Direct -toiminto käyttöön tulostimessa.
  huomautus:
Vain Android-käyttöjärjestelmän versio 4.1 tai uudemmat versiot ottavat Wi-Fi Direct -toiminnon automaattisesti käyttöön mobiililaitteessa, kun otat NFC-toiminnon käyttöön.
Samsung Mobile Print Pro -sovelluksen käyttö
Samsung Mobile Print Pro -sovelluksen avulla käyttäjät voivat käyttää todennusta helposti mobiililaitteella.
Valitse jokin seuraavista aiheista suoritettavasta tehtävästä riippuen:
Samsung Mobile Print Manager -sovelluksen käyttö
Samsung Mobile Print Manager -sovelluksen avulla käyttäjät voivat käyttää viennin, tuonnin ja langattoman yhteyden toimintoja mobiililaitteella.
Käytä Samsung Mobile Print Manager -sovellusta, jos käytössäsi on useampi kuin yksi tulostin ja sinun on määritettävä samat asetukset kaikkiin tulostimiin. Kopioi asetukset koskettamalla mobiililaitteella tulostimen NFC-tunnistetta ja valitse sitten tulostin, johon haluat määrittää asetukset.
Samsung Mobile Print Manager -sovelluksen avulla voit viedä ja tallentaa tietoja. Kun tuot tietoja, sinun on valittava tiedot luettelosta ja valittava tuonti.
Riippuen siitä, miten haluat kopioida asetukset mobiililaitteesta tulostimeen, valitse jonkin seuraavista aiheista: