Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Henkilökortin kopiointi

Tulostin voi tulostaa kaksipuolisia alkuperäiskappaleita yhdelle arkille. Tulostin tulostaa alkuperäiskappaleen toisen puolen arkin ylempään puoliskoon ja toisen puolen alempaan puoliskoon pienentämättä alkuperäiskappaleen kokoa. Tämä toiminto on hyödyllinen pienten kohteiden, kuten käyntikorttien, kopiointiin.
  • Tämän toiminnon käyttämiseksi alkuperäinen asiakirja tulee asettaa skannerin lasille.
  • Jos tulostin on asetettu Eco-tilaan, tämä toiminto ei ole käytettävissä.
Toimenpiteet voivat vaihdella eri malleissa.
  1. Valitse ohjauspaneelissa Henkilökortin kopiointi tai valitse (Valikko) > Kopiointitoiminto > Asettelu > Henkilökortin kopiointi.
  2. Aseta alkuperäiskappaleen etupuoli alaspäin skannerin lasille nuolilla merkittyyn kohtaan kuten kuvassa, ja sulje skannerin kansi.
    huomautus:
    Saat paremman kuvan sulkemalla skannerin kannen ja painamalla sitä kevyesti.
    Kuva : Skannaa etupuoli
  3. Näyttöön tulee ohje Aseta etupuoli ja valitse [Käynnistä].
  4. Valitse (Käynnistä). Tulostin alkaa skannata etupuolta, ja näyttöön tulee Aseta taustapuoli ja valitse [Käynnistä].
  5. Käännä alkuperäiskappale ja aseta se skannerin lasille nuolten osoittamaan kohtaan kuten kuvassa, ja sulje skannerin kansi.
    Kuva : Skannaa kääntöpuoli
  6. Valitse (Käynnistä).
    Kuva : Tulostus
    • Jos et paina (Käynnistä)-painiketta, vain etupuoli kopioidaan.
    • Jos alkuperäinen asiakirja on suurempi kuin tulostusalue, jotkin osat eivät tulostu.