Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Skannaus ja lähettäminen sähköpostiin

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka voit lähettää skannaustyön sähköpostiin. Tässä kuvataan Skannaus sähköpostiin -näyttö, sähköpostitilin määrittäminen, skannaus ja sähköpostin lähettäminen, viimeisimpään sähköpostiosoitteeseen uudelleenlähettäminen ja sähköpostin vahvistusraportin tulostaminen.
Sähköpostin vahvistusraportin tulostaminen
Voit määrittää laitteen tulostamaan raportin siitä, onko sähköposti lähetetty vai ei.
  huomautus:
Jos raportti sisältää merkkejä tai fontteja, joita tulostin ei tue, merkkien/fonttien sijaan raporttiin voi tulostua Unknown (Tuntematon).
  1. Valitse näytöstä Laiteasetukset, Sovellusasetukset ja Skannaus sähköpostiin -asetukset.
  2. Valitse Print Confirmation Report (Tulosta vahvistusraportti) -kohdasta sopiva vaihtoehto.
    • Aina: Tulosta aina vahvistusraportti, olipa sähköposti lähetetty tai ei.
    • Ei koskaan: Älä koskaan tulosta vahvistusraporttia.
    • On Errors Only (Vain virheet): Tulostaa vahvistusraportin vain, kun sähköpostin lähetys ei onnistu.
  3. Palaa edelliseen näyttöön Takaisin-painikkeella.