• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung Xpress MFP SL-M2885 - Perusskannaus

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka voit skannata tulostimellasi. Tämä on USB-liitetyn tulostimen perusskannausmenetelmä.
  huomautus:
  • Joissakin malleissa alivalikkoihin siirrytään valitsemalla OK.
  • Jos haluat skannata käyttämällä verkkoa, katso käyttöoppaan (Lisäasetukset-osio) kohta Skannaus verkkoon liitetystä laitteesta.
Perusskannaus
Näiden ohjeiden avulla voit skannata asiakirjan.
  1. Aseta yksittäinen asiakirja asiakirjalasille skannattava puoli alaspäin tai aseta asiakirjat asiakirjansyöttölaitteeseen skannattava puoli ylöspäin.
  2. Noudata joitakin seuraavista ohjeista tulostimesi mallin mukaan:
    • Valitse ohjauspaneelista Skannaa, Skannaus tietokoneeseen ja valitse Paikallinen tietokone.
    • Valitse ohjauspaneelissa Skannaus ja Paikallinen tietokone.
      huomautus:
    Jos näyttöön tulee Ei käytettävissä -ilmoitus, tarkista porttiliitäntä tai valitse Samsung Easy Printer Manager -sovelluksessa Enable Scan from Device Panel (Ota skannaus käyttöön laitteen paneelista). Valitse Siirry lisäasetusten tilaan ja Skannaaminen PC:lle -asetukset.
  3. Valitse haluamasi skannauskohde ja valitse OK.
    Oletusasetuksena on Omat tiedostot.
      huomautus:
    Voit lisätä tai poistaa kansion, johon skannattu tiedosto on tallennettu.
    Voit muuttaa Samsung Easy Printer Manager -sovelluksen asetuksia valitsemalla Siirry lisäasetusten tilaan ja Skannaaminen PC:lle -asetukset.
  4. Valitse haluamasi asetus ja valitse OK.
    Skannaus alkaa.
      huomautus:
    Skannattu kuva tallentuu tietokoneen kohteeseen C:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Omat tiedostot. Tallennuskansio voi vaihdella käyttöjärjestelmän tai sovelluksen mukaan.