Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Tulostusmääritysten avaaminen

Tässä asiakirjassa esitellään saatavilla olevat tulostusmääritykset ja kunkin asetuksen eri vaihtoehdot.
  huomautus:
Kun valitset Tulostusmäärityksistä jonkin vaihtoehdon, saatat nähdä varoitusmerkin, tai . Huutomerkki tarkoittaa, että voit valita tietyn vaihtoehdon, mutta sitä ei suositella, ja -merkki tarkoittaa, että et voi valita vaihtoehtoa nykyisten asetusten kanssa tai nykyisessä ympäristössä.