Samsung-lasertulostimet - Osoitekirjan määrittäminen SyncThru™ Web Services -palvelulla

Tässä asiakirjassa on tietoa siitä, miten luoda ja hallita osoitteita kategorioina tulostimesi muistissa SyncThru™ Web Service -palvelulla, joka on verkkopohjainen sovellus ja käytettävissä Samsung-tulostimissa.
Määritä Osoitekirjan yhteystietoja seuraavasti:
Tuetut tulostimet
Tämä asiakirja koskee seuraavia tulostimia:
  • Samsung MFP SL-K3250
  • Samsung MFP SL-K3300
  • Samsung MultiXpress Color MFP SL-X3220
  • Samsung MultiXpress Color MFP SL-X3280
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4250
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4300
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4350
  • Samsung Color MFP SL-X4220
  • Samsung Color MFP SL-X4250
  • Samsung Color MFP SL-X4300
Vaihe 5: Hallitse ryhmän osoitteita Osoitekirjassa
Kirjaudu sisään SyncThru™ Web Service -sivustolle ja hallitse ryhmän osoitteita sitten seuraavasti:
  1. Luo ja tallenna ryhmän osoite.
    1. Napsauta Osoitekirja ja valitse sitten Ryhmä.
    2. Napsauta Lisää ryhmä ja kirjoita sitten lisättävän ryhmän nimi kohtaan Ryhmän nimi.
        huomautus:
      Voit lisätä luomaasi ryhmän osoitteeseen yksittäisiä osoitteita valitsemalla Lisää yksittäisiä tämän ryhmän luomisen jälkeen -valintaruutu.
      TAI
      Voit lisätä yksittäisiä osoitteita myöhemmin napsauttamalla Ryhmän tiedot
    3. Valitse Käytä.
    4. Valitse niiden osoitteiden valintaruudut, jotka haluat lisätä Ryhmän osoitekirjaan kohteesta Yksittäisten osoitekirja.
    5. Voit lisätä valitut osoitteet Ryhmän osoitekirjaan napsauttamalla keskellä olevaa nuolta.
    6. Valitse Käytä.
  2. Muokkaa osoiteryhmää.
    1. Napsauta Osoitekirja ja valitse sitten Ryhmä TAI Ryhmät.
    2. Valitse muokattavan ryhmäosoitteen valintaruutu ja napsauta sitten Muokkaa ryhmää.
    3. Muuta ryhmäosoitetietoja ja napsauta sitten Käytä.
        huomautus:
      Poista antamasi tiedot valitsemalla Kumoa.
      Sulje Muokkaa-ikkuna muutoksia tallentamatta napsauttamalla Peruuta.
  3. Poista osoiteryhmä (valinnainen)
    1. Napsauta Osoitekirja ja valitse sitten Ryhmä TAI Ryhmät.
    2. Valitse poistettavien ryhmien valintaruudut ja napsauta sitten Poista ryhmä.
    3. Kun vahvistusikkuna avautuu, valitse OK.