Samsung MFP SCX-4621 - Paperikoon ja -tyypin asettaminen

Kun olet asettanut paperin lokeroon, määritä paperikoko ja -tyyppi ohjauspaneelin painikkeilla. Nämä asetukset koskevat kopiointi- ja faksaustiloja. PC-tulostuksessa sovellusohjelmassa on valittava tietokoneella käytettävä paperikoko ja -tyyppi.
  1. Valitse Valikko. Näytön yläosassa näkyy Paperiasetukset.
  2. Paina vierityspainiketta (< tai >) näyttääksesi Paperikoon alareunassa ja paina Enteriä päästäksesi valikkokohteeseen.
  3. Etsi käytettävä paperikoko vierityspainikkeella (< tai >) ja tallenna se painamalla Enteriä.
  4. Vieritä >-painikkeella kohtaan Paperityyppi ja siirry valikkokohteeseen painamalla Enteriä.
  5. Etsi käytettävä paperityyppi vierityspainikkeella (< tai >) ja tallenna se painamalla Enteriä.
  6. Palaa Valmiustilaan painamalla Pysäytä/Tyhjennä.