Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Osoitekirjan määrittäminen ohjauspaneelin avulla

huomautus:
Voit luoda ja hallita tulostimen Osoitekirjan ominaisuuksia myös SynThru Web ServiceTM -palvelulla.
Osoitekirjan avulla voit käyttää ja tallentaa usein käyttämiäsi faksinumeroita, sähköpostiosoitteita, SMB-palvelinosoitteita ja FTP-palvelinosoitteita tulostimessasi. Siinä on seuraavat toiminnot:
  • Tallentaa enintään 500 vastaanottajan tiedot.
  • Luo ryhmiä, kun lähetät asiakirjan useisiin kohteisiin, lisäksi voit valita ryhmiin tallennettuja merkintöjä postituslistalta Perus-välilehdellä Faksi, Skannaus, Skannaus sähköpostiin tai Skannaus palvelimelle -toiminnoissa.
    huomautus:
    Voit rekisteröidä henkilön ryhmään, mutta et voi rekisteröidä ryhmää toisen ryhmän jäseneksi.

Yksittäisen yhteystiedon luominen tai muokkaaminen osoitekirjassa

Voit määrittää yksittäisiä osoitteita osoitekirjaan ja käyttää niitä, kun lähetät sähköpostin tai faksin tulostimen ohjauspaneelin avulla tai kun käytät SMB- tai FTP-palvelinta. Tässä osiossa annetaan ohjeita seuraavista aiheista:

Ryhmän yhteystietojen luominen tai muokkaaminen osoitekirjassa

Voit luoda ryhmiä ja hallita usein käyttämiäsi yhteystietoja osoitekirjassa. Tässä osiossa annetaan ohjeita seuraavista aiheista:

Merkinnän hakeminen osoitekirjasta

Hae osoitekirjaan tallennettua osoitetta seuraavasti:
  1. Napauta tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Laitteen asetukset -kuvaketta ja valitse sitten Sovellusasetukset.
  2. Valitse Osoitekirja-asetus ja sitten Kaikki.
  3. Valitse jokin seuraavista osoitekategorioista:
    • Kaikki
    • Yksittäinen
    • Ryhmä
  4. Tulostin näyttää osoiteluettelon valitun osoitekategorian mukaisesti.
    huomautus:
    Hae nimeä kirjoittamalla yhteystiedon muutama ensimmäinen kirjain Anna osoite -kenttään tai napauttamalla hakukuvaketta .