HP ENVY 7100, 7800 -tulostimet - Langattoman tulostuksen määritys (Windows)

Tämä asiakirja koskee HP ENVY Photo 7120-, 7130-, 7134-, 7155-, 7164-, 7820-, 7830-, 7855-, 7858- ja 7864 All-in-One -tulostimia sekä Windows-tietokoneita.
Määritä HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) yhdistämällä tulostin verkkoon ja asentamalla sitten tulostinohjain ja ohjelmisto HP:n sivustosta. Valitse asennuksen aikana kehotettaessa yhteystyypiksi Langaton.
Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen
Ennen kuin määrität tulostimen langattomaan verkkoon, merkitse muistiin verkkonimi ja salasana ja kytke reitittimeen, tulostimeen ja tietokoneeseen virta.
  huomautus:
Jos sinun on etsittävä verkkosi salasana, siirry kohtaan Miten löydän langattoman verkon WEP- tai WPA-avaimen tai -salasanan.
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID SSID (Service Set Identifier).
    • Verkon salasana: Salasana tunnetaan myös nimillä WEP-avain ja WPA-suojaustunnuslause.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.
Vaihe 2: Yhteyden muodostaminen langattomaan verkkoon
Yhdistä tulostin verkkoon ohjatun langattoman määritystoiminnon avulla, jotta HP-asennusohjelma voi löytää tulostimen asennuksen aikana.
  1. Avaa paneelinäkymä sipaisemalla ohjauspaneelin näyttöä alaspäin ja valitse Langattoman yhteyden kuvake .
  2. Valitse määrityskuvake.
  3. Valitse Verkkoasetukset.
  4. Valitse Langattomat asetukset ja sitten Langaton asennustoiminto.
    Kuva : Langattomat asetukset -valikko
    Esimerkki Langattomat asetukset -valikosta
  5. Kosketa verkon nimeä käytettävissä olevien verkkojen luettelossa ja valitse OK.
    Kuva : Esimerkki verkon nimistä
    Esimerkki verkon nimistä
  6. Jos verkon nimi ei ole luettelossa, valitse Kirjoita uusi verkkonimi ja anna verkon nimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
  7. Kirjoita pyydettäessä WEP- tai WPA-avain (verkon salasana) ja valitse Valmis.
    Yhteenvetonäyttö avautuu.
  8. Voit palata aloitusnäyttöön valitsemalla OK.
      huomautus:
    Jos näyttöön tulee ilmoitus yhteysvirheestä, varmista, että olet käyttänyt verkon nimessä ja salasanassa oikeaa kirjainkokoa. Anna tiedot uudelleen toimimalla kehotteiden mukaan.
Vaihe 3: Lataa ja asenna ohjain
Lataa ja asenna uusin täysien ominaisuuksien tulostinohjelmistoversio HP:n sivustosta.
Jos automaattisen langattoman yhteyden näyttö tulee näkyviin asennettaessa, voit toteuttaa langattoman yhteyden määrityksen sen avulla. Muussa tapauksessa toteuta määritys asennusohjelmiston ohjattujen vaiheiden mukaisesti.
  huomautus:
Voit käyttää asennus-CD-levyä vaihtoehtoisena menetelmänä ohjelmiston lataamiselle.
  1. Siirry kohtaan:
  2. Valitse tarvittaessa mallinumero valikosta, valitse Aloita ja sitten Lataa.
  3. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla selaimen latauspalkissa tai Lataukset-kansiossa ohjaintiedostoa, jonka nimessä on HP Easy Start.
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
  4. Muodosta yhteys ja asenna ohjain noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Palaa selaimellasi sivulle 123.hp.com ja viimeistele tulostimen rekisteröinti ja aktivointi.
Usein esitettyjä kysymyksiä
Tutustu näihin langattoman verkkoyhteyden määritykseen liittyviin usein esitettyihin kysymyksiin.