HP DeskJet, ENVY 5000 -tulostimet - Langattoman tulostamisen määritys (Windows)

Tämä asiakirja koskee seuraavia All-in-One-tulostimia: HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5076, 5078, 5085, 5088 ja ENVY 5020, 5030, 5032, 5052 ja 5055.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) yhdistämällä tulostin verkkoon ja asentamalla sitten tulostinohjain ja ohjelmisto HP:n sivustosta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.
Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen
Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, merkitse muistiin verkkonimi ja salasana ja kytke reitittimeen, tulostimeen ja tietokoneeseen virta.
  huomautus:
Jos tarvitset verkon salasanan, siirry kohtaan Miten löydän langattoman verkon WEP- tai WPA-avaimen tai -salasanan.
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID SSID (Service Set Identifier).
    • Verkon salasana: Salasana tunnetaan myös nimillä WEP-avain ja WPA-suojaustunnuslause.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.
Vaihe 2: Yhteyden muodostaminen langattomaan verkkoon
Yhdistä tulostin uudelleen verkkoon langattoman asennustoiminnon avulla, jotta HP-asennusohjelma voi löytää tulostimen asennuksen aikana.
  1. Kosketa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Langaton-kuvaketta .
  2. Valitse määrityskuvake .
  3. Kosketa Langaton asennustoiminto -painiketta.
    Kuva : Langattomat asetukset -näyttö
    Langattomat asetukset -näyttö
  4. Kosketa verkon nimeä käytettävissä olevien verkkojen luettelossa ja valitse OK.
    Kuva : Esimerkki verkon nimistä
    Esimerkki verkon nimistä
  5. Jos verkon nimi ei ole luettelossa, valitse Kirjoita uusi verkkonimi ja anna verkon nimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
  6. Kirjoita pyydettäessä WEP- tai WPA-avain (verkon salasana) ja valitse Valmis.
    Yhteenvetonäyttö avautuu.
  7. Voit palata aloitusnäyttöön valitsemalla OK.
      huomautus:
    Jos näyttöön tulee ilmoitus yhteysvirheestä, varmista, että olet käyttänyt verkon nimessä ja salasanassa oikeaa kirjainkokoa. Anna tiedot uudelleen toimimalla kehotteiden mukaan.
Vaihe 3: Lataa ja asenna ohjain
Lataa ja asenna uusin täysien ominaisuuksien tulostinohjelmistoversio HP:n sivustosta.
Jos automaattisen langattoman yhteyden näyttö näkyy asennettaessa, voit viimeistellä langattoman yhteyden määrityksen sen avulla. Muussa tapauksessa viimeistele ohjelmiston asennus asennusohjelmiston ohjeiden mukaisesti.
  huomautus:
Voit käyttää asennus-CD-levyä vaihtoehtoisena menetelmänä ohjelmiston lataamiselle.
  1. Siirry kohtaan
  2. Valitse tarvittaessa mallinumero valikosta, valitse Aloita ja sitten Lataa.
  3. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla selaimen latauspalkissa tai Lataukset-kansiossa ohjaintiedostoa, jonka nimessä on HP Easy Start.
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
  4. Muodosta yhteys ja asenna ohjain noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Palaa selaimellasi sivulle 123.hp.com ja viimeistele tulostimen rekisteröinti ja aktivointi.
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tutustu näihin langattoman verkkoyhteyden määritykseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.