HP ENVY 7100- ja 7800 -tulostimet - Langaton tulostusasetus (Mac)

Tämä asiakirja koskee seuraavia All-in-One-tulostimia ja Mac-tietokoneita: HP ENVY Photo 7120, 7130, 7134, 7155, 7164 7820, 7830, 7855, 7858 ja 7864.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) yhdistämällä tulostin langattomaan verkkoon ja asentamalla sitten tulostinohjain ja ohjelmisto HP:n sivustosta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.
Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen
Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, merkitse muistiin verkkonimi ja salasana ja kytke reitittimeen, tulostimeen ja tietokoneeseen virta.
  huomautus:
Jos sinun on etsittävä verkkosi salasana, siirry kohtaan Etsi langattoman verkon WEP-, WPA- tai WPA2-salasana (Mac).
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID SSID (Service Set Identifier).
    • Verkon salasana: Salasana tunnetaan myös nimillä WEP-avain ja WPA-suojaustunnuslause.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.
Vaihe 2: Yhteyden muodostaminen langattomaan verkkoon
Yhdistä tulostin uudelleen verkkoon langattoman asennustoiminnon avulla, jotta HP-asennusohjelma voi löytää tulostimen asennuksen aikana.
  1. Avaa paneelinäkymä sipaisemalla ohjauspaneelin näyttöä alaspäin ja valitse Langattoman yhteyden kuvake .
  2. Valitse määrityskuvake.
  3. Valitse Verkkoasetukset.
  4. Valitse Langattomat asetukset ja sitten Langaton asennustoiminto.
    Kuva : Langattomat asetukset -valikko
    Esimerkki Langattomat asetukset -valikosta
  5. Kosketa verkon nimeä käytettävissä olevien verkkojen luettelossa ja valitse OK.
    Kuva : Esimerkki verkon nimistä
    Esimerkki verkon nimistä
  6. Jos verkon nimi ei ole luettelossa, valitse Kirjoita uusi verkkonimi ja anna verkon nimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
  7. Kirjoita pyydettäessä WEP- tai WPA-avain (verkon salasana) ja valitse Valmis.
    Yhteenvetonäyttö avautuu.
  8. Voit palata aloitusnäyttöön valitsemalla OK.
      huomautus:
    Jos näyttöön tulee ilmoitus yhteysvirheestä, varmista, että olet käyttänyt verkon nimessä ja salasanassa oikeaa kirjainkokoa. Anna tiedot uudelleen toimimalla kehotteiden mukaan.
Vaihe 3: Lataa ja asenna tulostinohjain
Asenna HP-ohjelmisto tietokoneeseen, josta haluat tulostaa. Ohjelmisto opastaa langattoman verkon määrittämisessä.
  1. Käynnistä tulostin.
  2. Jos tulostimesi on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla, irrota kaapeli tietokoneesta ja tulostimesta.
  3. Siirry kohtaan
  4. Valitse tarvittaessa mallinumero valikosta, valitse Aloita ja sitten Lataa.
  5. Kaksoisosoita selaimen latauspalkissa tai Lataukset-kansiossa tiedostoa, jonka nimessä on HP Easy Start.
      huomautus:
    Jos Easy Start ei avaudu automaattisesti, kaksoisosoita Lataukset-kansiossa tiedostoa, jonka nimessä on HP Easy Start.
  6. Valmistele ja liitä tulostin noudattamalla näytön ohjeita.
  7. Selaa asennusnäytön käytettävissä olevien ohjelmistojen luetteloa ja valitse HP Easy Scan.
  8. Kun valittu ohjelmisto on asennettu, valitse Jatka.
  9. Lue kaikki asennusikkunat ja vastaa niihin, kunnes Lisää ja tarkista laite -näyttö avautuu.
  10. Valitse Lisää laite.
    Kuva : Lisää ja tarkista laite -näyttö
    Lisää ja tarkista laite -näyttö
  11. Varmista, että tulostin on asennettu oikein, valitsemalla Tulosta testisivu tai Skannaa testisivu.
  12. Viimeistele ohjelmiston asennus noudattamalla näytön ohjeita.
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin langattoman HP-tulostimen asentamisesta ja määrittämisestä.