• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

OMEN by HP - 17-an081no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
1UH73EA
Tuotteen nimi
OMEN by HP - 17-an081no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-7700HQ (2.8 GHz base frequency, up to 3.8 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 6 MB cache, 4 cores)
Chipset
Intel® HM175
Muisti, vakio
16 GB DDR4-2400 SDRAM (2 x 8 GB)
Näytönohjain
NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (6 GB GDDR5 dedicated)
Kiintolevy
  • 1 TB 7200 rpm SATA
  • 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optinen asema
DVD-Writer
Näyttö
43.9 cm (17.3") diagonal FHD 120 Hz IPS anti-glare WLED-backlit (1920 x 1080)
Näppäimistö
Täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö, jossa erotetut näppäimet ja numeronäppäimistö
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel® 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® and Bluetooth® 4.2 Combo
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
USB 3.1 Type-C™ -portti (tiedonsiirto jopa 5 Gt/s, DP1.2, HP Sleep and Charge -portti); 3 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi (HP Sleep and Charge -portti); Mini DisplayPort™ -liitin; HDMI-liitäntä; RJ-45; kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä; mikrofonitulo
Vähimmäismitat (L x S x K)
42,3 × 30,4 × 3,3 cm
Paino
3.78 kg
Virtalähteen tyyppi
230 W AC power adapter
Akun tyyppi
8-cell, 86 Wh Li-ion
Web-kamera
HP Wide Vision HD Camera with integrated dual array digital microphone
Ääniominaisuudet
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Control; HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille