Samsungin monitoimitoimistolasertulostin, henkilökohtainen monitoimilasertulostin, toimiston mustavalkolasertulostimet - Tarvikkeiden käyttöiän valvonta

Jos tulostimessa ilmenee usein toistuvia paperitukoksia tai tulostusongelmia, tarkista tulostettujen tai skannattujen sivujen määrä. Vaihda vastaavat osat tarvittaessa.
huomautus:
Kaikki valikot eivät välttämättä ole käytettävissä asetuksista tai mallista riippuen. Jos näin on, valikkoja ei käytetä tulostimellasi.
Malleille, jotka eivät tue näyttöä: Pidä valmiustilassa Stop/Clear (Pysäytä/tyhjennä) -painiketta painettuna noin 6 sekunnin ajan ja vapauta se sitten. Tarvikkeiden tietoraportti tulostuu.
Joissakin malleissa alivalikkoihin siirrytään valitsemalla OK.
Tarkista tarvikkeiden käyttöikä seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Valitse ohjauspaneelista Menu (Valikko) > System Setup (Järjestelmäasetukset) > Maintenance (Huolto) > Supplies Life (Tarvikkeiden käyttöikä).
    Mallit, joissa on vain kosketusnäyttö: Valitse Setup (Asetukset) > System (Järjestelmä) > Next (Seuraava) > Maintenance (Huolto) > Supplies Info (Tarvikkeiden tiedot).
  2. Valitse haluamasi asetus ja valitse OK.
    Mallit, joissa on vain kosketusnäyttö: Valitse haluamasi asetus.
  3. Voit palata valmiustilaan painamalla Pysäytä/Tyhjennä-painiketta.