Samsung Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071 - Näytön ilmoitusten tulkitseminen

Ilmoitukset näkyvät ohjauspaneelin näytössä ja ilmaisevat tulostimen tilan tai virheet. Tarkista ilmoitukset ja niiden merkitykset seuraavista taulukoista ja korjaa tarvittaessa ongelma.
  huomautus:
  • Jos ilmoitusta ei ole taulukossa, käynnistä laite uudelleen ja yritä sitten suorittaa tulostustyö uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä
  • Etsi virheviestin sisältöä tukisivulta.
  • Kaikki viestit eivät välttämättä näy näytössä asetuksista tai mallista riippuen.
  • [virhenumero]: Ilmaisee virheen numeron.
Paperitukoksiin liittyvät viestit
Viesti
Merkitys
Ehdotetut ratkaisut
Asiakirjan tukos. Poista tukos.
Lisätty alkuperäisasiakirja on juuttunut asiakirjansyöttölaitteeseen.
Poista paperitukos, katso Alkuperäisasiakirjan tukokset.
Tukos tai tyhjä. Avaa ja sulje luukku.
Paperi on juuttunut paperin syöttöalueelle.
Poista tukos, katso Lokerossa.
Lokerossa ei ole paperia.
Lisää paperia lokeroon, katso Paperin lisääminen lokeroon.
Paperitukos tulostimen sisällä.
Tulostimen sisällä on paperitukos.
Poista paperitukos, katso Tulostimen sisällä.
Väriaineeseen liittyvät viestit
  varoitus:
Samsung ei suosittele muiden kuin alkuperäisten Samsung-värikasettien käyttöä, esimerkiksi uudelleentäytettyjä tai uusittuja kasetteja. Samsung ei voi taata muiden kuin aitojen Samsung-värikasettien laatua. Muiden kuin Samsungin valmistamien värikasettien käyttämisestä aiheutuvat huolto- tai korjaustoimenpiteet eivät kuulu tulostimen takuun piiriin.
Viesti
Merkitys
Ehdotetut ratkaisut
Asenna värikasetti.
Värikasettia ei ole asennettu.
Asenna värikasetti.
Yhteensopimaton värikasetti.
Asennettu värikasetti ei sovi tulostimeen.
Asenna tulostimelle suunniteltu alkuperäinen Samsung-värikasetti.
Valmistele uusi kasetti.
Ilmoitettuun värikasettiin on jäänyt pieni määrä väriainetta. Värikasetin arvioitu käyttöikä on lopussa.
Valmistele uusi värikasetti vaihtoa varten. Väliaikaisesti voit parantaa tulostuslaatua tasoittamalla väriaine, katso Väriaineen tasoittaminen.
Vaihda kasetti.
Ilmoitetun värikasetin arvioitu käyttöikä on lähes lopussaa.
Valitse ohjauspaneelin ohjeiden mukaan Stop (Pysäytä) tai Continue (Jatka). Jos valitset Stop (Pysäytä), tulostin keskeyttää tulostamisen, etkä voi enää tulostaa ennen kuin vaihdat kasetin. Jos valitset Continue (Jatka), tulostin jatkaa tulostamista, mutta tulostuslaatua ei voida taata.
Vaihda värikasetti, jotta saat parhaan tulostuslaadun, kun tämä ilmoitus tulee näyttöön. Kasetin käyttö tämän vaiheen jälkeen voi johtaa tulostuslaatuongelmiin, katso Värikasetti.
Ilmoitetun värikasetin arvioitu käyttöikä on lopussa. Tulostin saattaa lakata tulostamasta.
Vaihda värikasetti, katso Värikasetti.
a. Kasetin arvioidulla käyttöiällä tarkoitetaan odotettua tai arvioitua värikasetin käyttöikää, joka viittaa keskimääräiseen tulostekapasiteettiin ja on suunniteltu standardin ISO/IEC 19752 mukaisesti. Katso saatavilla olevat tarvikkeet. Sivujen määrään saattavat vaikuttaa käyttöympäristö, kuva-alueen prosenttiosuus, tulostusväli, materiaali ja materiaalikoko. Kasetissa saattaa olla jonkin verran väriainetta jäljellä, vaikka tulostin pyytää vaihtamaan kasetin ja tulostin lopettaa tulostamisen.
Lokeroon liittyvät ilmoitukset
Viesti
Merkitys
Ehdotetut ratkaisut
Tukos tai tyhjä. Avaa ja sulje luukku.
Paperi on juuttunut paperin syöttöalueelle.
Poista tukos, katso Lokerossa.
Lokerossa ei ole paperia.
Lisää paperia lokeroon, katso Paperin lisääminen lokeroon.
Verkkoon liittyvät ilmoitukset
Viesti
Merkitys
Ehdotetut ratkaisut
Verkko-ongelma: IP-ristiriita.
Joku toinen käyttää verkon IP-osoitetta.
Tarkista IP-osoite ja nollaa tarvittaessa, katso Verkon kokoonpanoraportin tulostaminen.
#S6-3210
Langatonta moduulia ei ole asennettu.
Sammuta ja käynnistä.
Sekalaista
Viesti
Merkitys
Ehdotetut ratkaisut
Luukku auki. Sulje se.
Kansi ei ole kunnolla kiinni.
Sulje kansi niin, että se napsahtaa paikalleen.
Skannerin luukku on auki.
Asiakirjansyöttölaitteen kantta ei ole suljettu kunnolla.
Sulje kansi niin, että se napsahtaa paikalleen.
Virhe [virhenumero]. Sammuta ja käynnistä.
Tulostinyksikköä ei voida ohjata.
Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä sitten tulostaa työ uudelleen. Jos ongelma ei poistu, ota yhteys HP:n asiakastukeen.
Virhe [virhenumero]. Soita huoltoon.
Skanneri lukittu.
Skanneri on lukittunut.
Käynnistä laite uudelleen. Jos ongelma ei poistu, ota yhteys HP:n asiakastukeen.