Samsung-lasertulostimet - Verkkoon liitetyn tulostimen lisääminen Mac OS X:ssä

Lue, kuinka voit lisätä verkkoon liitetyn tulostimen Mac OS X:ssä.
huomautus:
On suositeltavaa, että lataat tulostinta varten uusimmat tulostin- ja skannausohjaimet.
Jos et ole vielä asentanut tulostusohjainta, siirry Software and Driver Downloads (Ohjelmisto- ja ajuripäivitykset) -sivulle, kirjoita tulostimen mallinumero hakukenttään ja lataa uusin ohjain ja Easy Printer Manager.
Lisää tulostimesi asianmukaisten ohjeiden mukaisesti.
  1. Napsauta näytön vasemman yläkulman omenavalikkoa ja valitse System Preferences (Järjestelmäasetukset).
    Kuva : Esimerkki Järjestelmäasetuksista
    Kuvassa näkyy Järjestelmäasetukset-ikkunan avaaminen
  2. Valitse Järjestelmäasetuksista Print & Scan (Tulosta ja skannaa).
    Kuva : Esimerkki Print & Scan (Tulosta ja skannaa) -kohdan napsautuksesta
    Kuvassa näkyy Print & Scan (Tulosta ja skannaa) -kohdan napsauttaminen
  3. Napsauta plus-merkkiä + tulostinluettelon alapuolella.
    Kuva : Esimerkki plus-merkin napsauttamisesta
    Kuvassa plus-merkki on korostettu
  4. Jos tulostin on tällä hetkellä yhdistetty Mac-tietokoneeseen USB:llä, Ethernetillä tai langattomasti, se saattaa näkyä valittavana vaihtoehtona. Jos se ei ole saatavilla, napsauta Add Printer or Scanner (Lisää tulostin tai skanneri).
    Kuva : Esimerkki Add Printer or Scanner (Lisää tulostin tai skanneri) -toiminnosta
    Kuva Add Printer or Scanner (Lisää tulostin tai skanneri) -toiminnosta
  5. Valitse tulostimesi luettelosta ja napsauta Add (Lisää). Jos tulostimia ei näytetä, varmista, että tulostin on yhdistetty oikein verkkoon tai USB-kaapelilla.
    huomautus:
    Jos se on yhdistetty verkkoosi, teksti Bonjour näkyy Kind (Tyyppi) -sarakkeessa.
    Kuva : Esimerkki Bonjour-tekstistä Kind (Tyyppi) -sarakkeessa ja Add (Lisää) -kohdan napsauttamisesta
    Kuvassa näkyy Kind (Tyyppi) -sarake ja Add (Lisää) -kohdan napsautus
  6. Vahvista asennuksen ominaisuudet ja napsauta OK.
    Kuva : Esimerkki asennuksen ominaisuuksien vahvistamisesta
    Kuvassa näkyy OK:n ja sitten Add (Lisää) -kohdan napsauttaminen
  7. Mac-tietokone etsii oikean ohjelmiston tulostimen asentamiseen.
    Kuva : Esimerkki Mac-tietokoneesta etsimässä ohjelmistoa
    Kuvassa on ohjelmiston etsimisen hakupalkki
  8. Kun ohjelmisto on löytynyt, tulostin näkyy luettelossa ja sen vieressä on vihreä valmiusmerkki.
    Kuva : Esimerkki lisätyn tulostimen valmiustilasta
    Kuvassa on uusi luetteloon lisätty tulostin ja vihreä valmiusmerkkiTulostimen vanha USB-yhteys saattaa näkyä luettelossa verkkotulostimen lisäyksen jälkeen. Poista vanha tulostin vaihtoehtojen luettelosta korostamalla se ja napsauttamalla miinuspainiketta-.
Jos tulostin näkyy luettelossa, mutta et voi tulostaa, tulosta tulostimen määritysraportti. Jos IP-osoitteena näkyy 192.0.0.192, langaton määritys täytyy suorittaa. Katso langattoman määrityksen ohjeet support.hp.com-sivustolta.