Samsung-lasertulostimet - Easy Printer Manager -sovelluksen asennus Mac OS X -käyttöjärjestelmään.

Näin asennat Easy Printer Manager -sovelluksen Mac OS X -käyttöjärjestelmään.
  huomautus:
On suositeltavaa, että lataat tulostinta varten uusimmat tulostin- ja skannausohjaimet.
Jos et ole vielä asentanut tulostusohjainta, siirry Software and Driver Downloads (Ohjelmisto- ja ajuripäivitykset) -sivulle, kirjoita tulostimen mallinumero hakukenttään ja lataa uusin ohjain ja Easy Printer Manager.
Asenna Easy Printer Manager asianmukaisten ohjeiden mukaisesti.
  1. Napsauta Mac_PrinterManager-kohtaa lataamisen jälkeen.
    Kuva : Esimerkki Mac_PrinterManager-tiedostosta
    Kuva Mac Printer Manager -tiedostosta
  2. Aloita napsauttamalla Installer.pkg-tiedostoa.
    Kuva : Esimerkki Installer.pkg-tiedostosta
    Kuvassa on esimerkki Installer.pkg-tiedostosta
  3. Aloita napsauttamalla Continue (Jatka).
    Kuva : Esimerkki Continue (Jatka) -kohdan napsauttamisesta Welcome-ruudulla (Aloitusruutu)
    Kuvassa näkyy Welcome Printer Manager -asennusruutu
  4. Napsauta Continue (Jatka) ja Agree (Hyväksyn) ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen kohdalla.
    Kuva : Esimerkki Continue (Jatka)- ja Agree (Hyväksyn) -kohtien napsauttamisesta käyttöoikeussopimuksen kohdalla
    Kuvassa näkyy Continue (Jatka)- ja sitten Agree (Hyväksyn) -kohdan napsauttaminen käyttöoikeussopimuksen kohdalla.
  5. Valitse Keep Printer Manager in Dock (Pidä Printer Manager Dockissa) -kohdan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Continue (Jatka).
    Kuva : Esimerkki Keep Printer Manager in Dock (Pidä Printer Manager Dockissa) -kohdan viereisen ruudun valinnasta.
    Kuvassa näkyy laatikon valinta ja Next (Seuraava) -kohdan napsauttaminen.
  6. Valitse ohjelmiston tietojen tallennuskohde ja napsauta Continue (Jatka).
    Kuva : Esimerkki tallennuskohteen valinnasta ja Continue (Jatka) -kohdan napsautuksesta
    Kuvassa näkyy tallennuskohteen valinta ja Continue (Jatka) -kohdan napsauttaminen
  7. Aloita tavallinen asennus napsauttamalla Install (Asenna) -painiketta.
    Kuva : Esimerkki tavallisen asennuksen valinnan napsauttamisesta
    Kuvassa näkyy Install (Asenna) -kohdan napsauttaminen
  8. Kun asennus on valmis, poistu napsauttamalla Close (Sulje).
    Kuva : Esimerkki onnistuneen asennuksen ruudusta
    Kuvassa näkyy Close (Sulje) -kohdan napsauttaminen onnistuneen asennuksen ruudussa
  9. Nyt voit avata Easy Printer Manager -sovelluksen ja tarkistaa tulostimen tilan.
    Kuva : Esimerkki Samsung Easy Printer Manager -sovelluksesta
    Kuvassa on esimerkki Samsung Easy Printer Manager -sovelluksesta