Samsung-lasertulostimet - Samsung Printer Experiencen käyttö

Samsung Printer Experience on Samsungin sovellus, jossa yhdistyvät Samsungin tulostinasetukset ja tulostimen hallinta. Voit määrittää laitteen asetukset, tilata tarvikkeita, avata vianmääritysoppaat, käydä Samsungin verkkosivuilla ja tarkistaa yhdistetyn tulostimen tiedot. Tämä sovellus ladataan automaattisesti Windows Store -kaupasta, jos tulostin on yhdistetty tietokoneeseen, jossa on Internet-yhteys.
huomautus:
Saatavilla vain Windows 8:lle ja uudemmille.

Samsung Printer Experiencen käyttö

Kun sovellus on ladattu, avaa se näiden ohjeiden avulla.
Valitse Start-ruudusta (Aloitusruudusta) tai napsauttamalla Start-kuvaketta (Aloituskuvake) ruutu Samsung Printer Experience.
Samsung Printer Experience -käyttöliittymään kuuluu useita hyödyllisiä ominaisuuksia seuraavan taulukon mukaisesti.
huomautus:
Kuvakaappaus voi näyttää erilaiselta riippuen käyttöjärjestelmästä, mallista tai asetuksista.
Kuva : Esimerkki Samsung Printer Experience -käyttöliittymästä
Kuvassa on Samsung Printer Experience -käyttöliittymä
1
Tulostimen tiedot
Tällä alueella on yleistietoja tulostimesta. Voit tarkistaa tietoja, kuten tulostimen tilan, sijainnin, IP-osoitteen ja väriaineen tason.
2
Käyttöopas
Verkko-oppaan lukemiseen tarvitaan Internet-yhteys.
huomautus:
Virheen tapahtuessa tämän painikkeen napsauttaminen avaa Vianmääritysoppaan. Voit avata vianmääritysosion suoraan tulostimen käyttöoppaasta.
3
Tilaa tarvikkeita
Napsauta tätä painiketta tilataksesi väriainekasetteja verkon kautta. Tämän ominaisuuden käyttämiseen tarvitaan Internet-yhteys.
4
Käy Samsungin sivuilla
Linkkejä Samsungin tulostinten verkkosivustolle. Tämän ominaisuuden käyttämiseen tarvitaan Internet-yhteys.
5
Tulostimen asetukset
Voit määrittää tulostimen eri asetuksia, kuten tulostimen asennuksen, paperin, asettelun, emuloinnin, verkon ja tulostustiedot, SyncThru Web Service -palvelun kautta. Tulostimesi täytyy olla yhteydessä verkkoon. Tämä painike ei ole käytettävissä, jos tulostin on yhdistetty USB-kaapelilla.
6
Laiteluettelo ja uusin skannattu kuva
Skannausluettelo näyttää laitteet, jotka tukevat Samsung Printer Experience -ohjelmistoa. Tämän luettelon alapuolella näytetään uusimmat skannatut kuvat. Tulostimesi täytyy olla yhteydessä verkkoon, jotta skannaaminen tämän toiminnon kautta onnistuu. Tämä osio on tarkoitettu monitoimitulostinten käyttäjille.

Tulostinten lisääminen/poistaminen

Jos et ole lisännyt yhtään tulostinta Samsung Printer Experience -ohjelmistoon tai jos haluat lisätä/poistaa tulostimen, käytä seuraavia tietoja.

Tulostaminen Windows 8:lla

Tässä osiossa selitetään Start-näytön (Aloitusnäytön) yleiset tulostustehtävät.
huomautus:
Kuvakaappaus voi näyttää erilaiselta riippuen käyttöjärjestelmästä, mallista tai asetuksista.

Skannaaminen Windows 8:lla

huomautus:
Tämä osio koskee monitoimitulostimia.
Skannaaminen tulostimella muuttaa kuvat ja tekstin digitaalisiksi tiedostoiksi, jotka voidaan tallentaa tietokoneelle.

Skannaaminen Samsung Printer Experience -ohjelmistolla

Useimmin käytetyt tulostusvalikot näytetään nopeaa skannausta varten.
  1. Aseta yksittäinen asiakirja asiakirjalasille skannattava puoli alaspäin tai aseta asiakirjat asiakirjansyöttölaitteeseen skannattava puoli ylöspäin.
  2. Napsauta Samsung Printer Experience -ruutua Start-ruudulla (Aloitusruudulla).
  3. Napsauta Scan (Skannaa) .
  4. Määritä skannauksen parametrit, kuten kuvan tyyppi, asiakirjan koko ja resoluutio.
  5. Napsauta Prescan (Esiskannaus) kuvan tarkistamiseksi.
  6. Säädä esiskannattua kuvaa skannaustoiminnoilla, kuten kääntö ja peilikuva.
  7. Napsauta Scan (Skannaa) ja tallenna kuva.
    huomautus:
    • Kun asetat skannattavat kohteet automaattiseen asiakirjojen syöttölaitteeseen, Prescan (Esiskannaus) ei ole käytettävissä.
    • Ohita vaihe 5, jos Prescan-vaihtoehto (Esiskannaus) on valittuna.