Samsung Laser Printers - Registering and Setting Up PrinterOn

PrinterOn-ominaisuudella varustetun Samsung-tulostimen rekisteröiminen PrinterOn-palvelussa mahdollistaa asiakirjojen tulostamisen kyseisellä tulostimella mistä tahansa maailmassa. PrinterOn-palvelun avulla voit myös tulostaa suoraan PrinterOn-mobiilisovelluksesta iOS- tai Android-laitteella. Kun olet asentanut PrinterOn-mobiilisovelluksen, voit rekisteröidä laitteesi PrinterOn-palvelussa käyttämällä matkapuhelinnumeroa todentamiseen.
PrinterOn-ominaisuuden käyttämiseksi sinun tulee rekisteröidä tulostin PrinterOn-verkkosivulla. Vain järjestelmänvalvojat voivat rekisteröidä tai määrittää tulostimen PrinterOn-palvelussa.
Tämän prosessin yhteydessä ei selitetä kaikkia PrinterOn-palvelun ominaisuuksia. Sen sijaan tässä selitetään, kuinka tulostin rekisteröidään PrinterOn-palvelussa tulostimen ohjauspaneelin ja SyncThru Web Service -palvelun avulla.
Lisätietoja PrinterOn-palvelusta on PrinterOn-verkkosivustolla.

Tulostimen rekisteröinti PrinterOn-palvelussa

Tulostimen rekisteröimiseksi PrinterOn-palvelussa sinun tulee aktivoida tulostimen PrinterOn-ominaisuus tulostimen ohjauspaneelin tai SyncThru Web Service -palvelun avulla.

Rekisteröinti ohjauspaneelin kautta

huomautus:
Ennen prosessin aloittamista varmista, että tulostin on päällä ja että se voi muodostaa Internet-yhteyden.
  1. Napauta kosketusnäytöllä PrinterOn.
  2. Napauta avautuvassa ikkunassa OK.
    Tulostin on nyt rekisteröity PrinterOn-palveluun.

Rekisteröiminen selaimella

huomautus:
Ennen prosessin aloittamista varmista, että tulostin on päällä ja että se voi muodostaa Internet-yhteyden.
  1. Avaa tietokoneellasi verkkoselain, kuten Internet Explorer, Chrome tai Firefox.
  2. Syötä verkkoselaimen osoitekenttään tulostimesi IP-osoite.
  3. Kun SyncThru Web Service -palvelu tulee näkyviin, napsauta Login (Kirjaudu sisään).
  4. Kirjoita kirjautumistunnus ja salasana.
    Käytä samaa kirjautumistunnusta ja salasanaa, joita käytit, kun käynnistit tulostimen ensimmäisen kerran: Alkuperäiset asetukset.
  5. Kun SyncThru Web Service -ikkuna avautuu, napsauta Settings (Asetukset) > Network Settings (Verkkoasetukset) > PrinterOn Cloud Print (PrinterOn-pilvitulostus).
    huomautus:
    Jos näkyviin tulee XOA-välilehti, napsauta XOA > PrinterOn Cloud Print (PrinterOn-pilvitulostus) SyncThru Web Service -palvelussa.
  6. Valitse Enable (Ota käyttöön) asetukselle PrinterOn Cloud Print Protocol (PrinterOn-pilvitulostusprotokolla).
  7. Valitse Käytä.
    Tulostimesi on nyt rekisteröity PrinterOn-palveluun.

PrinterOn-palvelun käyttäminen

Katso ohjeet PrinterOn-palvelun avulla tulostamiseen PrinterOn-verkkosivustolta.