Samsung Xpress MFP SL-M2885 - Tilan merkkivalojen tulkitseminen

Tilan merkkivalojen väri osoittaa tulostimen tilan.
huomautus:
  • Joitakin merkkivaloja ei ehkä ole käytössä joissakin malleissa tai maissa.
  • Voit ratkaista ongelman tarkistamalla virheilmoituksen ja noudattamalla siihen liittyviä vianmääritysosion ohjeita.
  • Voit ratkaista virheen tietokoneen Samsung Tulostimen tila -ohjelmaikkunassa annettujen ohjeiden avulla.
Jos ongelma ei poistu, ota yhteys HP:n asiakastukeen.

Tilan merkkivalot

Tila
Kuvaus
Tila
Ei pala
Tulostin on offline-tilassa.
Tulostin on viransäästötilassa.
Vihreä
Vilkkuu
Kun taustavalo vilkkuu, tulostin vastaanottaa tai tulostaa tietoja.
Palaa
Tulostin on online-tilassa ja sitä voidaan käyttää.
Oranssi
Palaa
Paperitukos on tapahtunut, katso Alkuperäiskappaleiden tukosten selvittäminen ja Paperitukosten selvittäminen.
Punainen
Vilkkuu
On tapahtunut vähäinen virhe, ja tulostin odottaa virheen poistamista. Tarkista näyttöön tullut ilmoitus. Kun ongelma on poistettu, tulostin jatkaa. Joissakin malleissa, jotka eivät tue ohjauspaneelin näyttöruutua, tämä toiminto ei ole käytettävissä.
Värikasettiin on jäänyt pieni määrä väriainetta. Värikasetin arvioitu käyttöikä on lopussa. Valmistele uusi värikasetti vaihtoa varten. Väliaikaisesti voit parantaa tulostuslaatua tasoittamalla väriaine, katso Väriaineen tasoittaminen.
Palaa
Värikasetin arvioitu käyttöikä on lopussaa. Värikasetin vaihtaminen on suositeltavaa, katso Värikasetin vaihtaminen.
Lokerossa ei ole paperia. Aseta lokeroon paperia.
Tulostin on keskeyttänyt tärkeän virheen vuoksi. Tarkista näyttöviesti, katso Näyttöviestien ymmärtäminen.
Kuvankäsittely-yksikön arvioitu käyttöikä on lopussab. Värikasetin vaihtaminen on suositeltavaa, katso Kuvantamislaitteen vaihtaminen.
Langaton
Sininen
Vilkkuu
Tulostin yhdistää langattomaan verkkoon.
Palaa
Tulostin on liitetty langattomaan verkkoon, katso Langattoman verkon asetus.
Ei pala
Tulostimen yhteys langattomaan verkkoon on katkaistu.
Virta/herätys
Sininen
Palaa
Tulostin on viransäästötilassa.
Ei pala
Tulostin on valmiustilassa tai tulostimen virta on kytketty pois päältä.
Eco
Vihreä
Palaa
Eco-tila on päällä, katso Eco-tulostaminen.
Ei pala
Eco-tila on pois päältä.
a. Arvioitu kasetin käyttöikä tarkoittaa odotettua tai arvioitua värikasetin käyttöikää, joka ilmaisee tulosteiden keskimääräisen kapasiteetin ja on suunniteltu ISO/IEC 19752 -standardin mukaisesti. Tulostettujen sivujen määrään saattaa vaikuttaa käyttöympäristö, kuva-alueen prosenttimäärä, tulostusväli, grafiikka, media ja media koko. Kasetissa saattaa olla jonkin verran väriainetta jäljellä, vaikka punainen merkkivalo palaa ja tulostin lopettaa tulostamisen.
b. Kun kuvankäsittely-yksikkö on käyttöikänsä lopussa, tulostin lopettaa tulostamisen. Tässä tapauksessa voit pysäyttää tai jatkaa tulostamista SyncThru™Web-palvelusta (Asetukset > Tulostimen asetukset > Järjestelmä > Asetukset > Tarvikkeiden hallinta > Värikasetin pysäytys) tai Samsung Easy Printer Manager (Laiteasetukset > Järjestelmä > Tarvikkeiden hallinta > Kuvankäsittely-yksiön pysäytys). Tämän asetuksen poistaminen käytöstä ja tulostuksen jatkaminen saattaa vahingoittaa laitteen järjestelmää.