• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung-lasertulostimet - laitteesi asettaminen oletuslaitteeksi

Aseta tulostin oletustulostimeksi seuraavien vaiheiden mukaisesti, tietokoneeseesi asennetusta käyttöjärjestelmästä riippuen.
1
Valitse Windowsin Start (Käynnistä) -valikko.
  • Windows 8: Valitse kohteesta Charms (Oikopolut) Search (Haku) > Settings (Asetukset).
2
Windows XP Service Pack 3 / Server 2003: Valitse Printer and Faxes (Tulostimet ja faksit).
  • Windows Server 2008 / Vista: Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli) > Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet) > Printers (Tulostimet).
  • Windows Server 2008 R2: Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli) > Hardware (Laitteisto) > Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
  • Windows 7/8: Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli) > Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
  • Windows 10 / Windows Server 2016: Kirjoita tehtäväpalkissa kohdan Search (Haku) tekstinsyöttöalueelle Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet) ja paina sitten Enter-näppäintä.
    TAI
    Valitse Start (Käynnistä) -kuvakkeen () kautta Settings (Asetukset) > Devices (Laitteet) > Printers & Scanners (Tulostimet ja skannerit) > Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
huomautus:
Napsauta hiiren kakkospainikkeella Start (Käynnistä) -kuvaketta (), jonka jälkeen voit valita kohteen Control Panel (Ohjauspaneeli) > Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
3
Valitse tulostimesi.
4
Napsauta tulostintasi hiiren kakkospainikkeella ja valitse Set as Default Printer (Aseta oletustulostimeksi).
huomautus:
Windows 7 tai Windows Server 2008 R2: jos Set as Default Printer (Aseta oletustulostimeksi) -valinnan yhteydessä näkyy merkki ▶, voit valita muita valittuun tulostimeen liittyviä tulostinohjaimia.