Samsung Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071 - paperitukosten poistaminen

Tässä asiakirjassa näytetään, miten tulostimen paperitukos poistetaan. Paperitukoksen tapahtuessa näyttöön tulee varoitusviesti.
  varoitus:
Vedä juuttunutta asiakirjaa hitaasti ja varovasti, jotta se ei repeydy.
Kuvitus saattaa erota laitteestasi. Tämä riippuu mallista ja asennetuista lisävarusteista. Tarkista laitteen tyyppi. Tämä vianetsintätoiminto ei ehkä ole käytettävissä kaikille malleille tai lisävarusteille.