Samsung Laser-tulostimet - Samsung Printer Center -keskuksen käyttö

huomautus:
  • Samsung Printer Center on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmälle.
Samsung Printer Centerin avulla voit hallita kaikkia tietokoneelle asennettuja tulostinohjaimia yhdellä integroidulla sovelluksella. Samsung Printer Centerin avulla voit lisätä ja poistaa tulostinohjaimia, tarkistaa tulostinten tilan, päivittää tulostinohjelmiston ja määrittää tulostinohjaimen asetukset.
Samsung Printer Centerin käyttö
Avaa ohjelma:
Windows: valitse Käynnistä > Ohjelmat tai Kaikki ohjelmat > Samsung-tulostimet > Samsung Printer Center.
  • Windows 8:
    Valitse Charms-palkista Haku > Sovellukset > Samsung-tulostimet > Samsung Printer Center.
  • Windows 10 ja Windows Server 2016:
    Kirjoita tehtäväpalkissa Haku-kenttään Samsung-tulostimet. Paina Enter -näppäintä ja valitse sitten Samsung Printer Center.
    TAI
    Valitse Käynnistys-kuvakkeesta Kaikki sovellukset > Samsung-tulostimet > Samsung Printer Center.
Tulostimet-välilehti
  huomautus:
Kuvakaappaus voi näyttää erilaiselta käyttöjärjestelmästä, mallista tai määrityksistä riippuen.
Kuva : Tulostin-välilehden näyttäminen
1
Tulostinluettelo
Näyttää tietokoneeseen asennetut tulostinohjaimet. Lisää tulostinohjain luetteloon napsauttamalla -painiketta.
2
Pikalinkit
Näyttää eri tulostinohjainten hallintatoimintojen linkit. Tulostimet-välilehden pikalinkit vievät seuraaviin toimintoihin:
  • Asetukset: Voit määrittää yksittäisten tulostinohjainten asetuksia.
    • Aseta oletustulostimeksi: Asettaa valitun tulostinohjaimen oletustulostimeksi. Jos valittu tulostinohjain on jo määritetty oletustulostimeksi, tämä vaihtoehto ei ole aktivoituna.
    • Tulostusasetukset: Voit määrittää tulostuksen oletusasetukset.
    • Laiteasetukset: Voit määrittää lisäasetuksia, kuten valinnaisten laitteiden ja toimintojen asetukset.
        huomautus:
      Asetuksen avulla voit vaihtaa Tulostimen tilan ja Tyylikkään käyttöliittymän asetuksia.
    • Vaihda laitetta: Voit vaihtaa laitteen tilalle toisen laitteen.
    • Ominaisuudet: Voit määrittää tulostinohjaimen ominaisuudet, kuten tulostinohjaimen nimen ja sen sijainnin tai lisätä kommentteja tulostinohjaimesta.
  • Toimet: Voit käyttää skannaus-toimintoa (toiminto on käytössä vain, jos valittu laite tukee skannaus-ominaisuutta).
  • Hallinta: Voit hallita ohjelmaan rekisteröityjä laitteita.
    • Lisää uusi tulostin / Poista tulostin: Lisää uusi laite tai poista nykyinen laite.
    • Tee tulostimen vianmääritys: Tekee valitun laitteen ongelmien vianmäärityksen ja ehdottaa ratkaisuja.
    • Ohjelmiston päivitys: Lataa ja käyttää saatavissa olevia ohjelmistopäivityksiä.
3
Tulostimen tiedot
Sisältää yleistä tietoa valitusta laitteesta, kuten sen malli, IP-osoite, portin numero ja tila.
Skanneri ja faksi -välilehti
  huomautus:
  • Kuvakaappaus voi näyttää erilaiselta käyttöjärjestelmästä, mallista tai määrityksistä riippuen.
  • Tässä osiossa on kuvattu toiminnallisuus on käytettävissä vain monitoimilaitteissa.
    Kuva : Skanneri ja faksi -välilehden näkymä
1
Tulostinluettelo
Näyttää tietokoneeseen asennetut faksi- ja skanneriohjaimet. Lisää faksi- tai skanneriohjain luetteloon napsauttamalla Lisää faksi tai Lisää skanneri -painiketta.
2
Pikalinkit
Näyttää käytettävissä olevat faksi- tai skanneriohjainten toiminnot. Skanneri ja faksi -välilehden pikalinkit tarjoavat seuraavat toiminnot:
  huomautus:
Tämän toiminnon käyttö edellyttää, että skanneriohjain ja faksiohjain on asennettu tietokoneeseen.
  • Asetukset: Voit määrittää faksin tai skannerin ohjainasetukset.
    • Osoitekirja (vain faksi): Avaa Osoitekirjan.
    • Faksin lähetyshistoria (vain faksi): avaa faksin lähetyshistorian.
    • Faksin asetukset (vain faksi): Voit määrittää faksin oletusasetukset.
    • Vaihda laitetta: Voit vaihtaa laitteen tilalle toisen laitteen.
    • Ominaisuudet: Voit määrittää laitteen ominaisuudet, kuten sijainnin, ja lisätä kommentteja laitteesta.
  • Toimet: Voit käyttää skannaustoimintoa.
  • Hallinta: Voit hallita ohjelmaan rekisteröityjä laitteita.
    • Poista faksi tai Poista skannaus: Voit poistaa valitun faksi- tai skannausohjaimen.
    • Ohjelmiston päivitys: Lataa ja käyttää saatavissa olevia ohjelmistopäivityksiä.
3
Tulostimen tiedot
Sisältää yleistä tietoa valitusta laitteesta, kuten sen malli, IP-osoite, portin numero ja tulostimen tila.