• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Tarvikkeet, lisävarusteet ja huolto-osat

Saatavilla olevat tarvikkeet
Kun tarvikkeet ovat käyttöikänsä lopussa, voit tilata laitteelle seuraavia tarvikkeita:
Tyyppi
Keskimääräinen riitto
Osan nimi
Värikasetti
Noin 6 000 sivuab
MLT-D707S
Noin 10 000 sivua
MLT-D707L
Kuvankäsittely-yksikkö
Noin 80 000 sivua (perustuen tulostustyön kolmeen keskimääräiseen kirje/A4-paperiin)
MLT-R707
a. Määritetty tulostusmäärän arvo BLI 6 % mukaan. Sivujen määrään saattavat vaikuttaa käyttöympäristö, tulostusväli, grafiikat, materiaali ja materiaalikoko.
b.Tuetaan vain Kiinaa varten.
  huomautus:
Asetusten, kuva-alueen prosenttiosuuden ja käytetyn työtilan mukaan väriainekasetin käyttöikä voi vaihdella.
  varoitus:
Värikasetit ja muut tarvikkeet on ostettava siitä maasta, jossa käytät laitetta. Muussa tapauksessa värikasetit tai muut tarvikkeet ovat yhteensopimattomia laitteen kanssa tietyn maan/alueen olosuhteita vastaavien värikasettien ja muiden tarvikkeiden eri määritysten vuoksi.
  varoitus:
Samsung ei suosittele muiden kuin alkuperäisten Samsung-värikasettien, kuten uudelleentäytettyjen tai uusittujen kasettien, käyttöä. Samsung ei voi taata muiden kuin aitojen Samsung-värikasettien laatua. Muiden kuin Samsungin valmistamien värikasettien käyttämisestä aiheutuvat huolto- tai korjaustoimenpiteet eivät kuulu tulostimen takuun piiriin.
Saatavilla olevat lisävarusteet
Lisävarusteita voi hankkia ja asentaa parantamaan laitteen suorituskykyä ja kapasiteettia.
Lisävaruste
Toiminto
Osan nimi
Valinnainen lokeroa
Kun yleisiä paperilähteen ongelmia ilmenee, voidaan liittää lisälokero 520b.
SL-SCF2080
RADFa
Automaattinen asiakirjojen takaisinsyöttölaite.
SL-ADF250D
a. vain K2200ND
b. Tavallinen paperi 80 g/m2 (20 paunaa, kovapaperi)
Saatavilla olevat huolto-osat
Jos haluat ostaa huolto-osia, ota yhteyttä paikkaan, josta ostit laitteen. Huolto-osia saa vaihtaa vain valtuutettu palveluntarjoaja, jälleenmyyjä tai liike, josta ostit laitteen. Takuu ei kata huolto-osien vaihtamista, kun se on saavuttanut keskimääräisen riiton.
Huolto-osia vaihdetaan tietyin väliajoin kuluneista osista aiheutuneiden tulostuslaatu- ja paperinsyöttöongelmien välttämiseksi. Ks. taulukko alla. Tämän tarkoituksena on ylläpitää laitteen toimintakuntoa. Vaihda huolto-osat, kun kunkin osan käyttöikä on kulunut.
Osat
Keskimääräinen riitto
Siirtotela
Noin 100 000 sivua
Kiinnitysyksikkö
Noin 100 000 sivua
Nostotela
Noin 100 000 sivua
Lokeron 1 nostotela
Noin 100 000 sivua
Lokeron 2 nostotela
Noin 100 000 sivua
Kitkapaneeli
Noin 50 000 sivua
Lokeron 1 kitkapaneeli
Noin 50 000 sivua
Lokeron 2 kitkapaneeli
Noin 50 000 sivua
Asiakirjansyöttölaite (RADF) rulla
Noin 120 000 sivua
Asiakirjansyöttölaite (RADF) kumi
Noin 50 000 sivua
a. Siihen voivat vaikuttaa käytössä oleva käyttöjärjestelmä, suorituskyky, sovellusohjelmisto, yhdistämismenetelmä, materiaali, materiaalikoko ja työn monimutkaisuus.