Samsung MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X4300 - Tarvikkeet, lisävarusteet ja huolto-osat

Saatavilla olevat tarvikkeet
Kun tarvikkeet ovat kuluneet loppuun, voit tilata laitteelle seuraavan tyyppisiä tarvikkeita.
K425x-, K430x-, K435x-sarjat
Tyyppi
Keskimääräinen riitto
Osan nimi
Värikasetti
Keskimääräinen jatkuvan mustan värikasetin riitto: 25 000 vakiosivua
MLT-D708S (musta)
Keskimääräinen jatkuvan mustan värikasetin riitto: 35 000 vakiosivua
MLT-D708L (musta)
Hukkavärisäiliö
Noin 100 000 sivua
MLT-W708
a. Määritetty tulostusmäärän arvo 6 % kattavuudella.
X422x-, X425x-, X430x-sarjat
Tyyppi
Keskimääräinen riitto
Osan nimi
Värikasetti
Keskimääräinen jatkuvan mustan värikasetin riitto: 23 000 sivua
CLT-K808S (musta)
Keskimääräinen jatkuvan värillisen värikasetin riitto: 20 000 sivua (syaani, magenta, keltainen)
CLT-C808S (syaani)
CLT-M808S (magenta)
CLT-Y808S (keltainen)
Hukkavärisäiliö
Noin 33 700 sivua
CLT-W808
a. Määritetty tulostusmäärän arvo 5% kattavuudella.
  huomautus:
Asetusten ja käytetyn työtilan mukaan väriainekasetin käyttöikä voi vaihdella.
  varoitus:
Värikasetit ja muut tarvikkeet on ostettava siitä maasta, jossa käytät laitetta. Muussa tapauksessa värikasetit tai muut tarvikkeet ovat yhteensopimattomia laitteen kanssa tietyn maan/alueen olosuhteita vastaavien värikasettien ja muiden tarvikkeiden eri määritysten vuoksi.
  varoitus:
Osta tarvikkeet, kuten värikasetit, siitä maasta, jossa laite on ostettu. Muussa tapauksessa tarvikkeet eivät ole yhteensopivia laitteen kanssa, koska niiden järjestelmämääritykset vaihtelevat maittain.
Saatavilla olevat lisävarusteet
Lisävarusteita voi hankkia ja asentaa parantamaan laitteen suorituskykyä ja kapasiteettia.
Lisävaruste
Toiminto
Osan nimi
Kaapin jalusta
Laite voidaan asettaa ergonomisesti suunniteltuun kaappiin, jolloin laitteeseen ulottuu vaivattomasti. Lisäksi kaapissa on pyörät, joten sitä voidaan tarvittaessa siirtää helposti. Kaapissa voidaan säilyttää mm. paperia.
CLX-DSK502T
Kaksi syöttölaitetta
Kun yleisiä paperilähteen ongelmia ilmenee, voidaan liittää lisälokero. Valinnaisen lokeron enimmäiskapasiteetti on 1 040 arkkia. Voit tulostaa erikokoisia asiakirjoja ja erityyppisiä tulostusmateriaaleja lokerosta.
CLX-PFP502D
Tulostuspöytä
Aseta ulkoinen todennuslaite tai eri esineitä tulostuspöydälle.
CLX-WKT000
SL-WKT101
Faksipaketti
Faksipaketin avulla laitetta voidaan käyttää faksina.
CLX-FAX160
Monilinjafaksipaketti
Monilinjafaksipaketin avulla voidaan käyttää toista faksilinjaa.
SL-FAX2501
FDI-paketti (Foreign Device Interface)
Tämä on laitteen sisään asennettu kortti, jonka avulla voi käyttää kolmannen osapuolen laitetta, kuten kolikolla toimivaa laitetta tai kortinlukijaa. Näiden laitteiden avulla laitetta voi käyttää maksullisena tulostuspalveluna.
CLX-KIT10F
Työn erotin
Työn erotin auttaa laitetta järjestämään tulosteet.
SL-JSP500S
Viimeistelijä
Viimeistelijän avulla voit lajitella, ryhmitellä ja niitata tulosteet.
SL-FIN501L
Vihkoviimeistelijä
Vihkoviimeistelijän avulla voit taittaa, lajitella, ryhmitellä ja niitata tulosteet sekä tehdä kirjoja ilman tulosteita
SL-FIN702B: X422x-, X425x-, X430x-sarjat
SL-FIN703B: K425x-, K430x-, K435x-sarjat
Korkean suorituskyvyn viimeistelijä
Korkean suorituskyvyn viimeistelijän avulla voit lajitella, ryhmitellä ja niitata suuria tulostemääriä.
SL-FIN702H: X422x-, X425x-, X430x-sarjat
SL-FIN703H: K425x-, K430x-, K435x-sarjat
Rei’ityssarja (viimeistelijä)
Tämän sarjan avulla voit tehdä reikiä tulosteiden mapittamista varten.
SL-HPU501x
Rei’ityspaketti (vihkoviimeistelijä, korkean suorituskyvyn viimeistelijä)
Tämän sarjan avulla voit tehdä reikiä tulosteiden mapittamista varten.
SL-HPU701x
Niittauskasetti (sisäinen viimeistelijä, vihkoniitit)
3 x 5 000 niittiä per pakkaus, voidaan käyttää enintään 50 arkin paksuudella, yksi niittausasento.
SCX-STP000
Langaton, NFC-paketti
Voit ostaa langattoman/NFC-paketin ottamalla yhteyttä jälleenmyyjään tai jakelijaan, josta laite on hankittu. Vain valtuutetut palveluntarjoajat, jakelijat tai jälleenmyyjät saavat asentaa langattoman/NFC-paketin.
SL-NWE001X
Lisäverkkopaketti
Lisäverkkopaketin avulla voidaan käyttää toista verkkolinjaa.
SL-NWA001N
Saatavilla olevat huolto-osat
Vaihda huolto-osat tietyn välein, jotta laite pysyy parhaassa toimintakunnossa eivätkä kuluneet osat aiheuta tulostuslaadun ja paperinsyötön ongelmia. Huolto-osat ovat yleensä teloja, hihnoja ja paneeleita. Vaihtoväli ja osat voivat vaihdella mallista riippuen. Huolto-osia saa vaihtaa vain valtuutettu palveluntarjoaja, jälleenmyyjä tai liike, josta ostit laitteen. Voit ostaa huolto-osia ottamalla yhteyttä jälleenmyyjään tai jakelijaan, josta laite on hankittu. Huolto-osien vaihtovälistä saat tietoja Samsung-tulostimen tila -ohjelmasta. Tai käyttöliittymästä, jos laite tukee näyttöruutua. Vaihtovälit vaihtelevat sovellusohjelmiston, paperityypin, paperikoon ja työn monimutkaisuuden mukaan.