Samsung Laser -tulostimet - Easy Capture Manager

huomautus:
  • Easy Capture Manager on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmälle.
  • Easy Capture Manager ei ehkä ole käytettävissä riippuen tulostimen mallista tai asennetuista valinnaisista varusteista. (Katso tulostimesi käyttöoppaasta käytettävissä olevat ohjelmistoasetukset.)
Ota näytöstä kuvakaappaus ja käynnistä Easy Capture Manager näppäimistön Print Screen -painikkeella. Voit nyt tulostaa helposti näytön kuvakaappauksen sellaisenaan tai muokattuna.