Samsung-lasertulostimet - Verkkoon liitetyn tulostimen lisääminen/määrittäminen Windowsissa TCP/IP-portin kautta

Lue, kuinka voit lisätä verkkoon liitetyn tulostimen Windows 7:ssä ja Windows 8:ssa. Jos tulostin on valmiiksi yhdistettynä verkkoon joko langattomasti tai Ethernet-kaapelilla, voit lisätä tulostimen ilman USB-liitäntää.
On suositeltavaa, että lataat tulostinta varten uusimmat tulostin- ja skannausohjaimet.
Jos et ole vielä asentanut tulostusohjainta, siirry Software and Driver Downloads (Ohjelmisto- ja ajuripäivitykset) -sivulle, kirjoita tulostimen mallinumero hakukenttään ja lataa uusin ohjain.
Verkkoon liitetyn tulostimen lisääminen TCP/IP-portin kautta
Valitse käyttöjärjestelmäsi ja noudata asianmukaisia ohjeita.
TCP/IP-portin määrittäminen Windowsissa
Valitse käyttöjärjestelmäsi ja noudata asianmukaisia ohjeita.