Samsungin monitoimilasertulostimet - Skannausohjaimen asentaminen Windowsiin

Skannausohjain asennetaan seuraavasti:
huomautus:
Varmista, että lataat uusimman skannausohjaimen.
Lataa uusin ohjain ja ohjelmisto seuraavasti: siirry kohtaan Software and Drivers (Ohjelmistot ja ohjaimet), kirjoita tulostimen malli tekstikenttään ja tarkista uusin ohjain napsauttamalla Driver (Ohjain) -välilehteä. Jos uusinta skannausohjainta ei ole ladattu, lataa se.
  1. Kun uusin skannausohjain on ladattu, käynnistä ohjattu asennus napsauttamalla Run (Suorita).
  2. Hyväksy End User License Agreement (loppukäyttäjän lisenssisopimus) ja Using Enhanced Features and Participating in Printer Usage Information Collection Program (parannettujen toimintojen käyttäminen ja osallistuminen tulostimen käyttötietojen keräysohjelmaan) valitsemalla ne ja napsauta Next (Seuraava).
    Kuva : Ohjelmiston asennuksen hyväksyntä
  3. Varmista, että tulostin on liitetty USB-porttiin tai verkkoon, ja napsauta Next (Seuraava).
    Kuva : Tulostimen yhdistäminen
  4. Valitse jokin seuraavista tulostimen yhteysvaihtoehdoista sen mukaan, miten tulostin on liitetty, ja napsauta sen jälkeen Next (Seuraava).
    • Direct connection using a USB cable (Suora yhteys USB-kaapelin avulla) Tulostin on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    • Network connection (Verkkoyhteys) Tulostin on liitetty langattomasti tai kiinteästi reitittimen/liityntäpisteen kautta.
    • Configure the wireless network connection using USB cable (Määritä langaton yhteys USB-kaapelin avulla) Määritä tulostin, joka on liitetty langattomasti, USB-kaapelilla.
    Kuva : Tulostimen yhteystyyppi
  5. Valitse yhdistettynä olevien tulostimien luettelosta tulostin ja napsauta sen jälkeen Next (Seuraava).
    Kuva : Löydetyt tulostimet
  6. Valitse asentamiseen vaaditut komponentit ja napsauta sen jälkeen Next (Seuraava)
    Kuva : Ohjelmiston asennuksen valitseminen
    Näyttöön tulee tilanneilmaisin, kun komponentteja asennetaan.
    Kuva : Tilanneilmaisin ohjelmistoasennuksen aikana
  7. Kun asennus on valmis, sulje ohjattu toiminto napsauttamalla Finish (Valmis).
    huomautus:
    Voit rekisteröidä tulostimen valitsemalla On-line Registration (Verkkorekisteröinti) -valintaruudun.
    Kuva : Asennuksen saattaminen valmiiksi