Samsungin monitoimilasertulostimet - Faksin lähettäminen tietokoneesta

Ennen kuin lähetät faksin, varmista, että puhelinpistoke on kytketty tulostimen takana olevaan linjaporttiin. Alla on esimerkkikuva tulostimen portista:
Kuva : Esimerkki faksiliitännästä
huomautus:
Ennen kuin tietokoneelta voi lähettää fakseja, koneeseen on asennettava Samsung Network PC Fax -ohjelma. Tämä ohjelma asennetaan automaattisesti tulostinohjaimen asentamisen yhteydessä.

Faksin lähettäminen tietokoneelta

Noudata seuraavia ohjeita, kun haluat lähettää tietokoneelta faksin.
  1. Avaa faksattava asiakirja. (Näissä ohjeissa käytetään esimerkkinä Windows 7 -käyttöjärjestelmää ja Microsoft Word -asiakirjaa.)
  2. Napsauta File (Tiedosto).
    Kuva : Napsauta File (Tiedosto)
  3. Napsauta File (Tiedosto) -valikon kohtaa Print (Tulosta). Tulostusikkuna avautuu. (Se voi näyttää erilaiselta, jos käytössäsi on joku muu sovellus.)
    Kuva : Napsauta Print (Tulosta).
  4. Valitse tulostimen mallinimi. Näyttöön tulee laajennettu luettelo kaikista tulostimista.
    Kuva : Napsauta tulostimen nimeä
  5. Napsauta tulostinten luettelossa Samsung Network PC Fax. (Jos et löydä sitä, selaa luetteloa alaspäin.)
    Kuva : Napsauta Samsung Network PC Fax
  6. Napsauta Print (Tulosta).
    Kuva : Napsauta Print (Tulosta).
  7. Fax Options (Faksin asetukset) -näyttö avautuu. Tämä on viimeinen näyttö ennen faksin lähettämistä.
    1. Syötä faksin vastaanottajan puhelinnumero.
    2. Valitse muut asetukset:
      • Fax Quality (Faksilaatu)
      • Original Type (Alkuperäinen tyyppi) (vain valokuvia, vain tekstiä tai molempia)
      • Kansilehti
      • Notify me on delivery (Ilmoita, kun faksi on perillä) (valitse valintamerkki, jos haluat tietää, milloin faksi on vastaanotettu)
    3. Voit tarkistaa lähetettävän faksin napsauttamalla Preview (Esikatselu).
    4. Lähetä faksi napsauttamalla Send (Lähetä).
    Kuva : Faksin asetusnäyttö
    Faksi on nyt toimitettu. Jos Notify me on delivery (Ilmoita, kun faksi on perillä) -ruudussa on valintamerkki, saat ilmoituksen, kun faksi on toimitettu vastaanottajalle.
huomautus:
Jos faksin lähettäminen ei onnistu, varmista, että puhelinpistoke on liitetty kunnolla puhelimen linjaporttiin ja valintaääni kuuluu, jos faksia käytetään toisella puhelimella.