Samsungin monitoimilasertulostimet - Skannausasetusten määrittäminen MAC-tietokoneeseen käyttämällä Easy Printer Manager -ohjelmaa.

Ennen kuin skannaat tulostimesta OS X -käyttöjärjestelmää käyttävään Mac-tietokoneeseen, määritä skannausasetukset Samsung Easy Printer Manager -ohjelman Scan to PC Settings (Asetukset PC:lle skannaamista varten) -ikkunassa.
Voit määrittää skannausasetukset Samsung Easy Printer Manager-ohjelman Scan to PC Settings (Asetukset PC:lle skannaamista varten) -ikkunassa noudattamalla seuraavia ohjeita:
  1. Varmista, että asennettuna on uusin tulostus- ja skannausohjain.
    Voit ladata uusimmat tulostus- ja skannausohjaimet seuraavasti: siirry kohtaan Software and Drivers (Ohjelmistot ja ohjaimet) ja hae tulostinohjain kirjoittamalla tulostimen malli tekstikenttään.
  2. Avaa ohjelmisto klikkaamalla Mac-tietokoneen telakassa olevaa Samsung Easy Printer Manager -kuvaketta.
    Kuva : Easy Printer Manager -kuvake
  3. Valitse tulostin vasemmalla olevasta luettelosta ja klikkaa Advanced (Lisäasetukset) -tilan kuvaketta.
    Jos Samsung Easy Printer Manager on Advanced (Lisäasetukset) -tilassa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    Kuva : Advanced (Lisäasetukset) -tila
  4. Klikkaa Samsung Easy Printer Manager -ikkunan yläreunassa olevaa Scan to PC Settings (Asetukset PC:lle skannaamista varten) -kuvaketta.
  5. Valitse Enable Scan from Device Panel (Aktivoi skannaus toimimaan laitteen ohjauspaneelista) -valintaneliö ja klikkaa Save (Tallenna).
    Kuva : Enable Scan from Device Panel (Aktivoi skannaus toimimaan laitteen ohjauspaneelista)
  6. Valitse haluamasi vaihtoehto seuraaville asetuksille Basic (Perustiedot) -välilehdellä.
      huomautus:
    Jos jokin vaihtoehdoista ei ole käytettävissä tai näkyy harmaana, varmista, että skannausohjain asennetaan uudelleen. Lataa tulostinohjaimet siirtymällä kohtaan Software and Drivers (Ohjelmistot ja ohjaimet).
    • Scan Settings (Skannausasetukset)
      • Color Mode (Väritila)
      • Resolution (Tarkkuus)
      • Scan Size (Skannauskoko)
      • ADF Duplex (Kaksipuolinen ADF)
        Kuva : Skannauksen asetusvaihtoehdot
    • File Settings (Tiedoston asetukset)
      • Save To (Tallenna kohteeseen)
      • Format (Muoto)
        Kuva : Tiedoston asetusvaihtoehdot
    • Actions after Saving (Toiminnot tallentamisen jälkeen)
      • None (Ei mitään)
      • E-mail (Sähköposti)
      • Open with default application (Avaa oletussovelluksen kanssa)
      • Notify me when complete (Ilmoita, kun toiminto on valmis)
        Kuva : Toiminnot tallentamisen jälkeen -asetukset
  7. Valitse haluamasi vaihtoehto seuraaville asetuksille Image (Kuva) -välilehdellä.
      huomautus:
    Jos jokin vaihtoehdoista ei ole käytettävissä tai näkyy harmaana, varmista, että skannausohjain asennetaan uudelleen. Lataa tulostinohjaimet siirtymällä kohtaan Software and Drivers (Ohjelmistot ja ohjaimet).
    • Image enhancement (Kuvan parannus)
      • Descreen (Rasterin poisto)
      • Fringe removal (Reunan poistaminen)
      • Auto exposure (Automaattinen valotus)
      • Auto color balance (Automaattinen väritasapaino)
      • Background removal (Taustan poisto)
        Kuva : Kuvan parannuksen asetukset
    • Image Adjustment (Kuvan säätö)
      • Auto crop (Automaattirajaus)
      • Auto rotation (Automaattinen kääntö)
      • Blank Page Detection (Tyhjän sivun tunnistus)
      • Auto Straighten (Automaattinen suoristus)
      • Watermark (Vesileima)
        Kuva : Kuvan säätö -asetukset
  8. Kun skannausasetusten määritys on valmis, tallenna asetukset klikkaamalla Save (Tallenna).
  9. Poistu Samsung Easy Printer Managerista klikkaamalla ikkunan oikeassa ylänurkassa olevaa rastia (X).