Samsungin monitoimilasertulostimet - Kuvien skannaaminen sähköpostiin

Kun haluat mahdollistaa kuvien skannaamisen sähköpostiin, toimi seuraavasti:
  1. Määritä Scan Managerin asetukset.
    1. Asenna ja määritä Scan Manager.
      Lataa uusin skannausohjain seuraavasti: siirry kohtaan Software and Drivers (Ohjelmistot ja ohjaimet) ja hae skannausohjain kirjoittamalla tulostimen malli tekstikenttään.
    2. Varmista, että tulostimen ja tietokoneen välillä on aktiivinen verkkoyhteys.
      Varmista, että käytössäsi on aktiivinen sähköpostitili tai sähköpostipalvelin, joka ei käytä SSL-tietoverkkosalausprotokollaa. Tarkista sähköpostipalvelun tarjoajalta, tarvitaanko SSL-salausta.
  2. Määritä sähköpostiasetukset SyncThru Web Services -asetuksiin.
    1. Voit käyttää ja tarkastella SyncThru-verkkopalveluja valitsemalla jommankumman seuraavista vaihtoehdoista:
      • Napsauta hiiren kakkospainikkeella kohtaa Smart Panel (Älykäs ohjauspaneeli) ja valitse sen jälkeen Printer Setting (Tulostimen asetukset).
        Kuva : Printer Setting (Tulostimen asetukset)
        TAI
      • Avaa selain ja kirjoita tulostimen IP-osoite osoiteriville.
    2. Napsauta Machine Settings (Laiteasetukset) -välilehteä ja valitse E-mail Setup (Sähköpostiasetukset) -valikko vasemmalla olevasta navigointiruudusta. E-mail Setup (Sähköpostiasetukset) -ikkuna tulee näyttöön.
        huomautus:
      Jos Machine Settings (Laiteasetukset) -välilehti tai valikot eivät tule näyttöön, napsauta SyncThru-verkkopalvelujen sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Login (Kirjaudu) -painiketta.
      Oletusmuotoinen käyttäjätunnus/salasana on admin/sec00000.
    3. Aseta SMTP-palvelimen parametrit E-mail Setup (Sähköpostin asetukset) -ikkunassa.
        huomautus:
      Ota yhteys sähköpostipalvelun tarjoajaan tai järjestelmäsi pääkäyttäjään, jos et tiedä sähköpostipalvelimen tai käyttäjätilin asetuksia.
      Seuraavassa esimerkissä käytetään America Online (AOL) -palveluntarjoajaa SMTP-sähköpostipalvelimen asetusten määrittämiseen. AOL-palvelin ei käyttänyt SSL-salausta.
      • SMTP-palvelimen asetukset
        • IP address or Host name (IP-osoite tai isäntänimi): käytössä oleva isäntänimi
        • SMTP Server and Port (SMTP-palvelin ja portti): smtp.aol.com 587
        • SMTP Requires Authentication (SMTP-palvelin todennettava): valittu
        • SMTP Server Login Name (SMTP-palvelimen kirjautumistunnus): xxxxxx@aol.com
        • SMTP Server Password (SMTP-palvelimen salasana): xxxxxxxxxx
        • SMTP Server Connection Timeout (SMTP-palvelimen yhteyden aikakatkaisu): 30
          Varmista, että vaihdat SMTP-palvelinyhteyden aikakatkaisun.
        • Maximum Message Size (Viestin enimmäiskoko): 4 Mt
      • POP before SMTP -asetukset
        • SMTP requires POP3 Before SMTP Authentication (SMTP vaatii POP3-asetusta ennen SMTP-todennusta): valittu
        • IP Address or Host Name (IP-osoite tai isäntänimi): käytössä oleva isäntänimi
        • POP3 Server and Port (POP3-palvelin ja portti): pop.aol.com
        • POP3 Server Login Name (POP3-palvelimen kirjautumistunnus): xxxxxx@aol.com
        • POP3 Server Password (POP3-palvelimen salasana): xxxxxxxxxx
      Kuva : Sähköpostiasetukset – SMTP-palvelimen asetukset
    4. Kun olet syöttänyt kaikki tiedot, tallenna muutokset napsauttamalla Apply (Käytä).