Samsungin monitoimilasertulostimet - Skannaaminen Mac OS X -järjestelmään käyttämällä Scan Assistant -ohjelmaa

Ennen kuin ryhdyt skannaamaan tulostimesta, varmista, että Easy Printer Manager ja Scan Assistant on ladattu ja asennettu.
Voit ladata Easy Printer Managerin tai Scan Assistant -skannausohjelmiston valitsemalla Software and Drivers (Ohjelmistot ja ohjaimet) ja syöttämällä tulostimen mallin tekstikenttään.
Easy Printer Manager löytyy Software (Ohjelmistot) -välilehdeltä ja Scan Assistant löytyy Driver (Ohjain) -välilehdellä olevasta skannausohjainten latausluettelosta.
Kun haluat skannata Scan Assistant -ohjelman avulla MAC-tietokoneelle, toimi seuraavasti:
  1. Varmista, että asennettuna on uusin tulostus- ja skannausohjain.
    Voit tarkistaa uusimman skannausohjainversion kohdasta Software and Drivers (Ohjelmistot ja ajurit).
  2. Klikkaa Mac-tietokoneen telakassa olevaa Easy Printer Manager -kuvaketta.
    Kuva : Easy Printer Manager -kuvake
  3. Avaa Scan Assistant -ohjelma klikkaamalla Scan (Skannaa) -painiketta.
      huomautus:
    Jos Scan (Skannaa) -painike näkyy harmaana, varmista, että olet valinnut oikean tulostimen ja että Scan Assistant -ohjelmisto on ladattu.
    Kuva : Skannaaminen Samsung Easy Printer Managerin avulla
  4. Kun Scan Assistant -ohjelman näyttö on perustilassa, muokkaa oletusmuotoisia Scan Settings (Skannausasetukset)- ja Preference (Asetukset) -arvoja tarpeen mukaan.
    • Skannausasetukset:
      • Image Type (Kuvan tyyppi)
      • Resolution (Tarkkuus)
      • Scan Size (Skannauskoko)
      • Document Source (Asiakirjan lähde)
      • Pages to Scan (Skannattavien sivujen määrä)
    • Preference (Valinnat) -vaihtoehdot:
      • Auto-crop image after preview (Kuvan rajaus automaattisesti esikatselun jälkeen)
      • Preview on program start (Esikatselu ohjelman käynnistyessä)
      • Blank page detection (Tyhjän sivun tunnistus)
      Kuva : Skannausasetukset ja valitut asetukset
  5. Voit hakea näyttöön lisää asetusvaihtoehtoja valitsemalla Advanced (Lisäasetukset) ja valitsemalla arvot seuraaville lisäasetuksille:
    • Image adjustment (Kuvan säätö)
      • Auto crop (Automaattirajaus)
      • Auto straighten (Automaattinen suoristus)
      • Auto rotation (Automaattinen kääntö)
      Kuva : Image adjustment (Kuvan säätö)
    • Image enhancement (Kuvan parannus)
      • Fringe removal (Reunan poistaminen)
      • Background removal (Taustan poisto)
      • Descreen (Rasterin poisto)
      • Auto exposure (Automaattinen valotus)
      • Auto color balance (Automaattinen väritasapaino)
      Kuva : Image enhancement (Kuvan parannus)
    • Muut asetukset
      • Poster stitch (Julistenidonta)
      • Book scan (Kirjan skannaus)
      • Watermark (Vesileima)
      Kuva : Muut asetukset
  6. Klikkaa Preview (Esikatselu), jos haluat tarkistaa kuvan ennen skannaamista ja tallentamista. Klikkaa Scan (Skannaa), kun haluat skannata kuvan käyttämällä muokattuja skannausasetuksia.
    Kun kuva on skannattu, esiin tulee Save (Tallenna) -näyttö
    Kuva : Esikatselu- ja skannauspainikkeet
  7. Valitse tiedostoasetukset, joiden mukaan skannattu kuvatiedosto tallennetaan.
    Anna tiedostolle nimi ja valitse tiedostomuoto avattavasta Save file format (Tallenna muodossa) -luettelosta.
    Kuva : Tiedoston tallennusasetukset
    Kuva : PDF-muodon valitseminen
  8. Klikkaa Save (Tallenna), jotta haluamasi muutokset tallennetaan.
    Kuva : Save (Tallennus) -painike
  huomautus:
Jos skannaus ei toimi tai ohjelmisto ei löydä skanneria, varmista, että laitteeseen on ladattu uusin ohjain ja ohjelmisto.