Samsungin monitoimilasertulostimet - Kuvan skannaaminen tietokoneeseen käyttämällä Smarthru Office 2 -ohjelmaa

huomautus:
Varmista, että lataat uusimman tulostin- ja skanneriohjaimen, ennen kuin käytät Smarthru Office 2 -ohjelmaa.
Voit tarkistaa uusimman skannausohjainversion kohdasta Software and Drivers (Ohjelmistot ja ajurit).
Voit skannata kuvan tietokoneeseen Smarthru Office 2 -ohjelmalla seuraavasti:
  1. Avaa Smarthru Office 2 ja valitse skannauskuvake. Näyttöön tulee Scan Setting (Skannausasetukset) -valintaikkuna.
    Kuva : Skannausasetusten valintaikkuna
  2. Valitse skanneri avattavasta Select Scanner (Valitse skanneri) -luettelosta.
  3. Valitse paperin tyyppi avattavasta Paper Source (Paperilähde) -luettelosta.
    Kuva : Paperilähteen asetus
  4. Hae näyttöön lisää asetusvaihtoehtoja valitsemalla Advanced (Lisäasetukset).
    Kuva : Advanced (Lisäasetukset) -painike
  5. Tallenna skannattu tiedosto haluamaasi kansioon napsauttamalla Scan To (Skannaa kohteeseen) -osiossa (...)-painiketta.
    Kuva : Skannatun kuvan tallennuskansio
  6. Kirjoita tiedostonimi File Name (Tiedostonimi) -tekstikenttään ja valitse tiedostomuoto avattavasta File Format (Tiedostomuoto) -luettelosta.
    Kuva : Tiedoston nimi ja tiedostomuoto
  7. Voit skannata asiakirjoja napsauttamalla Scan (Skannaa).
    Kuva : Scan (Skannaus) -painike