• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/ljM607, www.hp.com/support/ljM608, or www.hp.com/support/ljM609.
Tekniset tiedot
Mallinimi
Tuotenumero
M607n, M608n
K0Q14A, K0Q17A
M607dn, M608dn, M609dn
K0Q15A, K0Q18A, M0P32A, K0Q21A
M608x. M609x
K0Q19A, K0Q22A
Paperinkäsittely
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Lokero 2 (550 arkin lokero)
1 x 550 arkin paperilokero
  huomautus:
Tulostin tukee jopa kuutta syöttölokeroa.
Valinnainen
Valinnainen
2 100 arkin suurikapasiteettinen syöttölaite
  huomautus:
Tähän lisälaitteeseen voi yhdistää jopa kolme 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitetta.
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Ei tuettu
Kirjekuorilokero 75 kirjekuoren tulostamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Lokero 2:n jatkokansi Legal‑kokoisten materiaalien tulostamiseen
HP:n postilaatikkonitoja
  huomautus:
Tulostimessa on mahdollisuus 6 lokeron postilaatikkoon vakiotulostelokero mukaan luettuna, jolloin kokonaiskapasiteetti on 6 lokeroa ja 1 300 arkkia.
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Liitettävyys
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Hi-Speed USB 2.0
Helppokäyttöinen USB-portti tulostamiseen ja skannaamiseen ilman tietokonetta sekä laiteohjelmiston päivittämiseen
HIP-laitteistoliitäntä lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n Jetdirect 3000w NFC-/Wireless -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n lähiviestintä (NFC)- ja Wi-Fi Direct -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Muisti
512 Gt:n muisti, laajennettavissa 1,5 gigatavuun 1 Gt:n DIMM-lisämuistilla
HP:n tehokas suojattu kiintolevy
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Tietosuoja
HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Ohjauspaneelin näyttö ja syöttö
Värillinen näppäimistön ohjauspaneeli
Ei tuettu
Värikosketusnäytön ohjauspaneeli, jatkuva näkymä
Ei tuettu
Ei tuettu
Tulostus
Tulostaa 52 sivua minuutissa A4-paperille ja 55 sivua minuutissa Letter-paperille
M607n
M607dn
Tulostaa 61 sivua minuutissa A4-paperille ja 65 sivua minuutissa Letter-paperille.
M608n
M608dn
M608x
Tulostaa 71 sivua minuutissa A4-paperille ja 75 sivua minuutissa Letter-paperille.
M609dn
M609x
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Tuetut käyttöjärjestelmät
Seuraavat tiedot koskevat OS X ‑käyttöjärjestelmän tulostinkohtaisia Windows PCL 6- ja HP-tulostinohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: HP:n ohjelmiston asennusohjelma asentaa HP PCL.6 ‑tulostinohjaimen version 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen version 3 tai HP PCL-6 ‑tulostinohjaimen version 4 Windows-käyttöjärjestelmästä riippuen sekä muita valinnaisia ohjelmia asennusohjelmaa käytettäessä. Lataa HP PCL.6 -tulostinohjaimen versio 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen versio 3 tai HP PCL-6 ‑tulostinohjaimen versio 4 tähän tulostimeen tulostintuen sivustosta: www.hp.com/support/ljM607, www.hp.com/support/ljM608, or www.hp.com/support/ljM609.
OS X: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com/LaserJet tai tulostintuen sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla. HP Easy Start ei sisälly HP:n ohjelmiston asennusohjelmaan.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain (Windowsia varten, tai verkosta saatava asennusohjelma OS X:ää varten)
Huomautukset
Windows® XP SP3, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows Vista®, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Microsoft lopetti Windows Vista -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2012. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle Vista-käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows Server 2003 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL.6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Microsoft lopetti Windows Server 2003 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle Server 2003 ­käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows 7 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 8.1 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 10 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL.6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Microsoft lopetti Windows Server 2008 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen tammikuussa 2015. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2008 ­käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows Server 2008 SP2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Microsoft lopetti Windows Server 2008 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen tammikuussa 2015. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2008 ­käyttöjärjestelmälle.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan, OS X 10.12 Sierra
HP-tulostinohjaimen voi ladata osoitteesta 123.hp.com/LaserJet. HP:n OS X -asennusohjelmisto ei sisälly HP:n ohjelmiston asennusohjelmaan.
Lataa asennusohjelma OS X:lle osoitteesta 123.hp.com/LaserJet.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
  huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/ljM607, www.hp.com/support/ljM608, or www.hp.com/support/ljM609 HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
  huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD ‑ohjaintuesta osoitteesta www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
OS X
  • CD-ROM- tai DVD-asema tai Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 400 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa
Mobiilitulostusratkaisut
HP tarjoaa useita mobiili- ja ePrint-ratkaisuja, joiden avulla kannettavasta tietokoneesta, taulutietokoneesta, älypuhelimesta ja muista mobiililaitteista voidaan tulostaa helposti HP-tulostimeen. Katso täydellinen luettelo ja valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto osoitteessa www.hp.com/go/LaserJetMobilePrinting.
  huomautus:
Varmista kaikkien mobiilitulostus- ja ePrint-toimintojen tuki päivittämällä tulostimen laiteohjelmisto.
  • Wi-Fi Direct (vain langattomat mallit)
  • HP ePrint -sähköpostitulostus (edellyttää, että HP-verkkopalvelut ovat käytössä ja että tulostin on rekisteröity HP Connected -⁠sivustossa)
  • HP ePrint -sovellus (saatavilla Android-, iOS- ja Blackberry-laitteille)
  • HP All-in-One Remote -sovellus iOS- ja Android-laitteille
  • HP ePrint ­ohjelmisto
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-tulostus
Tulostimen mitat
Mallien M607n, M607dn, M608n, M608dn ja M609dn mitat
Mallien M607n, M607dn, M608n, M608dn ja M609dn mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1–Korkeus
380 mm
453 mm
2–Leveys
431 mm
431 mm
3–Syvyys
466 mm
1 040 mm
Paino värikasetin kanssa
21,6 kg
Mallien M608x ja M609x mitat
Mallien M608x ja M609x mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1–Korkeus
505 mm
581 mm
2–Leveys
431 mm
431 mm
3–Syvyys
466 mm
1 100 mm
Paino värikasetin kanssa
27,3 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
1–Korkeus
148 mm
148 mm
2–Leveys
426 mm
426 mm
3–Syvyys
466 mm
790 mm
Paino
5,7 kg
Tulostimen ja 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Tulostin ja lisälaite kokonaan suljettuina
Tulostin ja lisälaite kokonaan avattuina
Korkeus
505 mm
581 mm
Leveys
431 mm
431 mm
Syvyys
466 mm
1 100 mm
Paino värikasetin kanssa
27,3 kg
2 100 arkin HCI-laitteen ja telineen mitat
2 100 arkin HCI-laitteen ja telineen mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
1–Korkeus
341 mm
341 mm
2–Leveys
426 mm
426 mm
3–Syvyys
466 mm
864 mm
Paino
10,1 kg
Tulostimen, 2 100 arkin HCI-laitteen ja telineen mitat
Tulostin ja lisälaite kokonaan suljettuina
Tulostin ja lisälaite kokonaan avattuina
Korkeus
698 mm
773 mm
Leveys
431 mm
431 mm
Syvyys
466 mm
1 180 mm
Paino värikasetin kanssa
31,7 kg
Kirjekuorilokeron mitat
Kirjekuorilokeron mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
1–Korkeus
148 mm
148 mm
2–Leveys
426 mm
426 mm
3–Syvyys
466 mm
790 mm
Paino
5,8 kg
Tulostimen ja kirjekuorilokeron mitat
Tulostin ja lisälaite kokonaan suljettuina
Tulostin ja lisälaite kokonaan avattuina
Korkeus
505 mm
581 mm
Leveys
431 mm
431 mm
Syvyys
466 mm
1 100 mm
Paino värikasetin kanssa
27,3 kg
HP:n postilaatikkonitojan mitat
HP:n postilaatikkonitojan mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan suljettuna
1–Korkeus
429 mm
429 mm
2–Leveys
475 mm
511 mm
3–Syvyys
504 mm
614 mm
Paino
11,5 kg
Tulostimen ja HP:n postilaatikkonitojan mitat
Tulostin ja lisälaitteet kokonaan suljettuina
Tulostin ja lisälaite kokonaan avattuina
Korkeus
775 mm
775 mm
Leveys
472 mm
608 mm
Syvyys
466 mm
1 100 mm
Paino värikasetin kanssa
33,1 kg
Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.
Käyttöympäristöalue
Käyttöympäristöalue
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17 - 25 °C
15–32,5 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %
Korkeus
Ei käytössä
0 - 3 048 m