OMEN by HP - 15-ce011no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
2LE55EA
Tuotteen nimi
OMEN by HP - 15-ce011no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-7700HQ (2,8 GHz:n perustaajuus, jopa 3,8 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 6 Mt:n välimuisti, 4 ydintä)
Chipset
Intel® HM175
Muisti, vakio
12 Gt:n DDR4-2400 SDRAM -muisti (1 x 4 Gt ja 1 x 8 Gt)
Näytönohjain
NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti (4 Gt:n erillinen GDDR5-muisti)
Kiintolevy
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton, WLED-taustavalaistu, täysteräväpiirtoinen IPS-näyttö (1 920 × 1 080)
Näppäimistö
Täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö, jossa erotetut näppäimet ja numeronäppäimistö
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel® 802.11b/g/n/ac (2×2) Wi-Fi® ja Bluetooth® 4.2 -yhdistelmä
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
USB 3.1 Type-C™ -portti, (tiedonsiirto jopa 5 Gt/s, DP1.2, HP Sleep and Charge -portti); 3 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi (HP Sleep and Charge -portti); HDMI-liitäntä; RJ-45; kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä; mikrofonitulo
Vähimmäismitat (L x S x K)
38,85 × 27,55 × 2,48 cm
Paino
2,56 kg
Virtalähteen tyyppi
150 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
4-kennoinen 70 Wh:n litiumioniakku
Web-kamera
HP Wide Vision IR -täysteräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Control; HP:n äänikytkin; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille