• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Pavilion x360 - 14-ba016no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
2CK49EA
Tuotteen nimi
HP Pavilion x360 - 14-ba016no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i5-7200U (2,5 GHz:n perustaajuus, jopa 3,1 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 3 Mt:n välimuisti, 2 ydintä)
Muisti, vakio
8 Gt:n DDR4-2133 SDRAM -muisti (1×8 Gt)
Näytönohjain
Intel® HD 620 -näytönohjain
Kiintolevy
256 Gt:n M.2 SSD -asema
Näyttö
Lävistäjältään 35,6 cm:n (14 tuuman) monikosketuseleitä tukeva, WLED-taustavalaistu IPS-täysteräväpiirtonäyttö (1 920 × 1 080), jossa reunasta reunaan ulottuva lasi
Näppäimistö
Täysikokoinen näppäimistö, erotetut näppäimet
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva HP Imagepad -kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel® 802.11b/g/n/ac (1×1) Wi-Fi® ja Bluetooth® 4.2 -yhdistelmä
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
USB 3.1 Type-C™ -portti, 1. sukupolvi (tiedonsiirto jopa 5 Gt(s); 2 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi (vain tiedonsiirto); HDMI-liitäntä; kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä
Vähimmäismitat (L x S x K)
33,48 × 22,69 × 1,99 cm
Paino
1,63 kg
Virtalähteen tyyppi
45 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
3-kennoinen 41 Wh:n litiumioniakku
Web-kamera
HP Wide Vision IR -täysteräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
B&O PLAY; HP Audio Boost; stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP:n äänikytkin; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Pen Control; HP Sure Connect
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille