Samsung-lasertulostimet - Kaksipuolisen tulostuksen käyttö Mac-tietokoneessa

Vain mallit, joissa on sisäinen kaksipuolinen tulostusominaisuus, voivat tulostaa automaattisesti paperin molemmille puolille.
Jos tulostinmallissa on automaattinen kaksipuolinen tulostusominaisuus, voit tulostaa seuraavasti:
  1. Valitse Tulosta-vaihtoehto Tiedosto-valikosta.
    Kuva : Tiedosto-valikko
  2. Valitse Two-Sided (Kaksipuolinen) -ruutu ja valitse Näytä tiedot, jos haluat muuttaa asetuksia.
    Kuva : Asetukset
  3. Varmista, että oikea tulostin on valittuna.
    Kuva : Tulostimen valinta
  4. Valitse AsetteluSuunta-kohdan avattavasta luettelosta.
    Kuva : Asettelu
  5. Valitse sidontasuunta Two-Sided Printing (Kaksipuolinen tulostus) -kohdasta.
    Kuva : Sidontasuunta
      huomautus:
    Long Edge (Pitkä reuna) on tarkoitettu kirjan sidoksille ja Short Edge (Lyhyt reuna) esimerkiksi kalenterin tyyppisille tulostustöille.
  6. Valitse Tulosta, kun olet valinnut sopivat asetukset.
Jos tulostimessa on kaksipuolinen tulostusominaisuus, mutta vaihtoehto ei näy tulostuksen valintaikkunassa, varmista, että toiminto on valittuna kohdassa Järjestelmäasetukset > Tulostimet ja skannerit > Options & Supplies... (Lisävarusteet ja tarvikkeet... > Option (Optio) kuten seuraavassa kuvassa:
Kuva : Asetukset
Mallit, joissa ei ole automaattista kaksipuolista tulostusominaisuutta:
  1. Valitse Tulosta-vaihtoehto Tiedosto-valikosta.
    Kuva : Tiedosto-valikko
  2. Valitse Näytä yksityiskohdat.
    Kuva : Näytä tiedot
  3. Varmista, että oikea tulostin on valittuna.
    Kuva : Tulostimen valinta
  4. Valitse Paper Handling (Paperinkäsittely) Orientation (Suunta) -kohdan alla olevasta avattavasta luettelosta.
    Kuva : Paperinkäsittely
  5. Valitse kohdan Pages to Print (Tulostettavat sivut) vierestä avattava luettelo, ja valitse Even Only (Vain parilliset).
    Kuva : Tulostettavat sivut
  6. Valitse kohdan Page Order (Sivujärjestys) vierestä avattava luettelo, ja valitse Reverse (Käänteinen).
    Kuva : Sivujärjestys
  7. Aloita sivujen ensimmäisen puolen tulostaminen valitsemalla Print (Tulosta).
      huomautus:
    Jos sivujen yhteismäärä on pariton, lisää tyhjä arkki, jotta viimeiselle parittomalle sivulle on tulostussivu.
  8. Aseta tulostetut sivut takaisin paperilokeroon etupuoli alaspäin. Suuntaa sivujen yläreunat tulostimeen päin ja tasaa reunat.
  9. Valitse uudelleen TulostaTiedosto-valikosta ja näytä tiedot.
  10. Valitse Paper Handling (Paperinkäsittely) -valikosta asetukset Odd Only (Vain parittomat) ja Normal (Normaali).
    Kuva : Tulostusasetukset
  11. Valitse lopuksi Tulosta.
Jos tulostimessa on kaksipuolinen tulostusominaisuus, mutta vaihtoehto ei näy tulostuksen valintaikkunassa, varmista, että toiminto on valittuna kohdassa Järjestelmäasetukset > Tulostimet ja skannerit > Options & Supplies... (Lisävarusteet ja tarvikkeet... > Option (Optio) kuten seuraavassa kuvassa:
Kuva : Asetukset