Samsung-lasertulostimet - Paperin testaaminen tulostimessa

Tämä tulostinmalli tulostaa 16–24 paunan paperille päälokerosta ja 16–43 paunan paperille manuaalisesta lokerosta. Jos tulostetaan tätä kevyemmälle tai painavammalle paperille, tulostin ei toimi oikein.
Voit testata käytettävän paperin sopivuuden seuraavasti:
  1. Varmista, että käytettävä paperi vastaa edellä kuvattuja vaatimuksia.
  2. Avaa paperilokero ja poista ensin kaikki paperit. Aseta sitten 10 paperiarkkia takaisin lokeroon.
      huomautus:
    Ennen kuin asetat paperit lokeroon, varmista, etteivät arkit tartu toisiinsa, taivuttelemalla ja ilmastamalla niitä.
    Kuva : Taivuttele ja ilmasta
  3. Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta.
  4. Valitse Ohjauspaneeli ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
  5. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Ponnahdusikkuna avautuu.
    Kuva : Tulostimet
  6. Valitse ponnahdusikkunan oikeasta alakulmasta Tulosta testisivu.
    Kuva : Ominaisuudet
Jos tulostin ei tulosta, tarkista tulostimen ja tietokoneen välinen yhteys.
Jos tulostimen tai tietokoneen näyttöön tulee virheilmoitus yrittäessäsi tulostaa testisivua, katso virhettä koskevat ohjeet kohdasta Error Messages and Status LEDs (Virheilmoitukset ja tilan merkkivalot).