Samsung-lasertulostimet - Näin nollaat tulostusjärjestelmän Mac OS X -käyttöjärjestelmässä

Mac OS X -käyttöjärjestelmässä voit nollata tulostusjärjestelmän seuraavasti:
  1. Valitse omenavalikosta Järjestelmäasetukset ja valitse sitten Tulosta ja faksaa.
    Kuva : Valitse Järjestelmäasetukset ja valitse Tulosta ja faksaa
  2. Valitse tulostin luettelosta pitämällä samalla optionäppäintä painettuna. (Vaihtoehtoisesti voit valita tulostimen luettelosta napsauttamalla tulostinta hiiren kakkospainikkeella).
    Kuva : Valitse tulostin luettelosta
  3. Kun ponnahdusviesti tulee näkyviin, vahvista tulostusjärjestelmän nollaus valitsemalla OK.
    Kuva : Nollaa tulostusjärjestelmä valitsemalla OK
  4. Jos todennus vaaditaan, anna määrittämäsi salasana.
  5. Tulostusjärjestelmän nollaus on suoritettu, eikä tulostinluettelossa näy tulostimia.