HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682 - Valinnaisen lokeron 3 (1 x 550 arkin paperinsyöttölaite) asentaminen

Valinnaisen lokeron 3 (1 x 550 arkin paperinsyöttölaite) asentaminen
Tässä asiakirjassa kuvataan tulostimien HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 ja HP Color LaserJet Enterprise MFP M681, M682 valinnaisen lokeron 3 (1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen) asentaminen.
  1. Ota lokero 3 pakkauksesta ja poista pakkausmateriaali. Varmista, että sisältö vastaa tätä kuvaa:
      huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
    Kuva : Laatikon sisältö
  2. Katkaise tulostimen virta painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Tulostimen sammuttaminen
  3. Irrota virtajohto ja USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Kaapelien irrottaminen
  4. Aseta lokero tukevalle alustalle, ja aseta tulostin lokeron päälle. Kohdista tulostin lokeron päällä olevien kohdistustappien avulla.
      varoitus:
    HP suosittelee kolmea henkilöä nostamaan tulostin lokeron päälle.
    Kuva : Tulostimen asettaminen lokeron päälle
  5. Avaa lokero ja kiinnitä lokero tulostimeen kiertämällä lokeron lukkoja myötäpäivään.
    Kuva : Lokeron avaaminen ja kiinnittäminen
  6. Säädä paperin leveys- ja pituusohjaimet puristamalla sinisiä säätösalpoja ja siirtämällä ohjaimet käytettävän paperin mukaiseen kohtaan.
    Kuva : Paperinohjaimien säätäminen
  7. Lisää paperi lokeroon. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
    Kuva : Aseta lokeroon paperia
  8. Säädä paperinohjaimet tarttumalla säätösalpoihin ja työntämällä sisäänpäin. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
    Kuva : Paperinohjaimien säätäminen
  9. Poista lokeron numerokuutio lokeron etulevyn taustapuolelta.
    Kuva : Poista lokeron numerokuutio
  10. Kiinnitä lokeron numerokuutio takaisin paikoilleen numero 3 käännettynä ulospäin. Numeron 3 pitäisi näkyä lokeron etupaneelin oikealla puolella.
    Kuva : Kiinnitä lokeron numerokuutio takaisin paikoilleen numero 3 käännettynä ulospäin
  11. Sulje lokero.
    Kuva : Lokeron sulkeminen
  12. Liitä virtajohto ja USB- tai verkkokaapeli uudelleen.
    Kuva : Kaapelien takaisin liittäminen
  13. Kytke tulostimeen virta painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Tulostimen käynnistäminen
  14. Määritä lisälaite tulostinohjainohjelmistossa. Etsi käyttöjärjestelmä seuraavista vaihtoehdoista ja noudata annettuja ohjeita.
    • OS X: Asennettujen lisälaitteiden luettelon pitäisi päivittyä automaattisesti ensimmäisen tulostustyön aikana, kun lisälaite on asennettu. Jos näin ei tapahdu, toimi seuraavasti:
      1. Valitse omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.
      2. Valitse Print & Scan (Tulostus ja skannaus) (tai Printers & Scanners (Tulostimet ja skannerit)).
      3. Valitse tulostin, valitse Asetukset ja tarvikkeet ja valitse sitten Vaihtoehdot-välilehti.
      4. Määritä lisälaite manuaalisesti.
    • Windows® 8.0, 8.1 ja 10: Jos liität lisälaitteen tulostinohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
      1. Windows® 8.0 ja 8.1: Siirry vierittämällä näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta hiiren kakkospainikkeella näyttöön tulevaa ikkunaa.
        Windows® 10: Napsauta työpöydän vasemman alakulman Windows-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.
      2. Valitse Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -kohdasta Näytä laitteet ja tulostimet.
      3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
      4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
      5. Päivitä asennetut lisälaitteet. Vaiheet vaihtelevat yhteystyypin ja tulostinohjaimen mukaan:
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP Universal Print Driver (UPD) -ohjainta käytettäessä: Valitse Automaattinen kokoonpano -valinnan alla olevassa Asennettavissa olevat vaihtoehdot -kohdassa Päivitä nyt
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL 6 -tulostinohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nyt.
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL-6 -tulostinohjaimen versiota 4 käytettäessä: Asenna tarvittava lisälaite manuaalisesti napsauttamalla asennettavan lokeron vieressä olevaa avattavaa valikkoa ja valitse sitten HP:n 550 arkin syöttölokero.
    • Windows® 7: Jos liität lisälaitteen tulostinohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
      1. Varmista, että tulostin on käynnissä ja kytketty tietokoneeseen tai verkkoon.
      2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
      3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
      4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
      5. Päivitä asennetut lisälaitteet. Vaiheet vaihtelevat yhteystyypin ja tulostinohjaimen mukaan:
        • Verkko- tai USB-yhteys HP Universal Print Driver (UPD) -ohjainta käytettäessä: Valitse Automaattinen kokoonpano -valinnan alla olevassa Asennettavissa olevat vaihtoehdot -kohdassa Päivitä nyt.
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL 6 -tulostinohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nyt.
    • Windows® XP ja Windows Vista®: Jos liität lisälaitteen tulostinohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
      1. Varmista, että tulostin on käynnissä ja kytketty tietokoneeseen tai verkkoon.
      2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse Laitteet ja tulostimet (tai Windows XP:ssä Tulostimet ja faksit).
      3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet (tai Windows XP:ssä Ominaisuudet).
      4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
      5. Napsauta Asennettavissa olevat vaihtoehdot -osiota.
      6. Voit päivittää verkko- tai USB-liitäntään asennetut lisälaitteet valitsemalla avattavan Automaattinen määritys -valikon vierestä Päivitä nyt.