Samsung Xpress MFP SL-M2070 - Tulostimen puhdistaminen

Jos tulostuslaadussa on ongelmia tai jos käytät laitetta pölyisessä ympäristössä, laite on puhdistettava säännöllisesti, jotta se pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään.
  huomautus:
  • Puhdistaminen alkoholilla ja/tai voimakkailla liuottimilla on vaarallista terveydellesi, ja laitteisto voi haalistua tai vaurioitua.
  • Jos väriainetta on tulostimen päällä tai sen ympäristössä, käytä puhdistamiseen vedellä kostutettua liinaa. Jos käytät pölynimuria, väriainetta voi levitä ilmaan, ja se voi olla haitallista.
  • Tulostuksen aikana tulostimen sisälle voi kertyä väriainetta, paperia ja pölyä. Nämä kertymät voivat heikentää tulostuslaatua.
Samsung Xpress MFP SL-M2070 -tulostimen puhdistaminen
Tutustu alla oleviin tulostimien kuviin ja valitse se tulostinmalli, joka muistuttaa eniten omaasi. Valitse asianmukaista linkkiä, josta pääset tulostimesi puhdistusohjeisiin.
Kuva : Esimerkki SL-M2070-tulostimesta
Kuva : Esimerkki SL-M2070-tulostimesta