Samsung-lasertulostimet - Tulostimen asennuksen poistaminen Windows 8:ssa

Jos tulostimen tila ei ole oikea tai tulostin ei tulosta mitään tietokoneesta, tulostimen asennuksen poistaminen ja uudelleen asentaminen voi ratkaista ongelman.
Poista tulostimen asennus Windows 8:ssa seuraavien ohjeiden avulla.
  1. Paina näppäimistön Windows- ja X-näppäimiä samanaikaisesti.
    Kuva : Paina Windows- ja X-näppäimiä
  2. Valitse Ohjauspaneeli.
    Kuva : Valitse Ohjauspaneeli
  3. Valitse Näytä laitteet ja tulostimet.
    Kuva : Ohjauspaneelin valikko
  4. Valitse poistettava tulostin ja valitse sitten Poista laite ikkunan yläreunasta.
    Kuva : Laitteet ja tulostimet -valikko
  5. Näyttöön tulee vahvistus tulostimen asennuksen poistamisesta. Valitse Kyllä.
    Kuva : Poista tulostimen asennus valitsemalla Kyllä
  6. Kun olet poistanut tulostimen, poista myös tulostinohjain. Paina näppäimistön Windows- ja X-näppäimiä samanaikaisesti.
    Kuva : Paina Windows- ja X-näppäimiä
  7. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
    Kuva : Valitse Ohjelmat ja toiminnot
  8. Valitse tulostinmallin ohjain Ohjelmat ja toiminnot -valikosta ja valitse Poista asennus.
    Kuva : Valitse tulostinmallin ohjain
  9. Näyttöön tulee vahvistus ohjaimen asennuksen poistosta. Valitse Kyllä, ja ohjattu asennus avautuu.
    Kuva : Poista tulostinohjain valitsemalla Kyllä
  10. Valitse ohjatussa asennuksessa kaikki luettelossa olevat osat ja valitse sitten Seuraava.
    Kuva : Valitse poistettava ohjelmisto
  11. Tulostinohjaimen asennus on nyt poistettu. Sulje ohjattu asennus valitsemalla Valmis.
    Kuva : Valitse Valmis
  huomautus:
Kun olet poistanut tulostimen asennuksen, tulostin ei enää näy Laitteet ja tulostimet -luettelossa. Siirry ohjelmistojen ja ohjaimien lataussivulle, kirjoita hakukenttään tulostimesi mallinumero ja lataa uusin ohjain.