• Palaute

Samsung-lasertulostimet - Virransäästötilan määrittäminen

Virransäästötilan aikajaksoa voi säätää 1–120 minuutin välillä. Tämä aika viittaa siihen, kuinka kauan tulostin on käynnissä ennen virransäästötilaan siirtymistä. Esimerkiksi 10 minuuttiin säädetty virransäästötila tarkoittaa, että 10 minuuttia työn tulostamisen jälkeen tulostin siirtyy virransäästötilaan.
Voit muuttaa USB-kaapelilla liitetyn tulostimen virransäästötilan asetuksia Easy Printer Manager -sovelluksessa seuraavasti
  1. Avaa Easy Printer Manager ja valitse lisäasetusten tila.
    Kuva : Valitse Easy Printer Manager -sovelluksessa Lisäasetukset-tila
  2. Valitse Laitteen asetukset -välilehti.
    Kuva : Valitse Laitteen asetukset
  3. Anna haluamasi aikajakso minuuteissa Power Save (Virransäästö) -kenttään.
    Kuva : Anna aikajakso Power Save (Virransäästö) -kenttään
  4. Tallenna määritetty virransäästön aikajakso valitsemalla Tallenna.
Voit säätää USB-kaapelilla liitetyn tulostimen virransäästön aikajaksoa Smart Panel -sovelluksessa seuraavasti:
  1. Avaa Smart Panel ja valitse Printer Settings (Tulostinasetukset).
    Kuva : Valitse Printer Settings (Tulostinasetukset) Smart Panel -sovelluksessa
  2. Valitse Settings (Asetukset) vasemmasta valikosta ja valitse sitten Power Save (Virransäästö) alanuolinäppäimellä.
    Kuva : Valitse Settings\Power Save (Asetukset\Virransäästö)
  3. Valitse haluamasi aikajakso Power Save (Virransäästö) -kentässä.
    Kuva : Valitse haluamasi aikajakso Power Save (Virransäästö) -kentässä
  4. Tallenna virransäästön muutokset Käytä-painikkeella.
Voit säätää verkkoon yhdistetyn tulostimen SyncThru-verkkopalveluita seuraavasti:
  1. Kirjoita tulostimen IP-osoite selaimeen.
  2. Voit kirjautua SyncThru-verkkopalveluihin valitsemalla oikeasta ylälaidasta Login (Kirjautuminen) ja antamalla käyttäjätunnuksen/salasanan.
    Kuva : Kirjaudu SyncThru-verkkopalveluihin
  3. Valitse Settings (Asetukset) -välilehti ja valitse Machine Settings (Laiteasetukset).
    Kuva : Valitse Settings\Machine Settings (Asetukset\Laiteasetukset)
  4. Kirjoita haluamasi aikajakso Power Save (Virransäästö) -kenttään.
    Kuva : Anna aikajakso Power Save (Virransäästö) -kenttään
  5. Tallenna aikajakson muutokset valitsemalla Käytä.