Samsungin lasertulostimet - Ohjainten/ohjelmistojen asentaminen käyttäen Samsungin tulostinohjelmistojen asennusohjelmia Windowsissa

Samsungin tulostinohjelmistojen asennusohjelma on verkkopohjainen asennusohjelma, joka lataa ja asentaa Samsungin tulostinten tarvitsemat ohjaimet ja ohjelmistot.
Jos et ole vielä asentanut tulostinohjainta, siirry Ohjelmistojen ja ohjaimien lataaminen -sivulle, kirjoita hakukenttään tulostimesi mallinumero ja lataa uusin ohjain.
Kuva : Esimerkki Samsungin tulostinohjelmiston asennusohjelmasta
Kuvassa näkyy Samsungin tulostinohjelmiston asennusohjelma
Kun asennusohjelma avautuu, napsauta Windows-kuvaketta, jos käyttöjärjestelmä on Windows XP tai sitä uudempi.

Windows

Valitse oikea asennustyyppi ja noudata sitten ohjeen asianmukaisia vaiheita.