Samsungin lasertulostimet - Google Cloud -tulostus

Chrome OS -käyttöjärjestelmä käyttää tulostamiseen Googlen Cloud Print -palvelua. Cloud Print ‑sovelluksen avulla voit tulostaa tiettyyn laitteeseen asentamatta ohjaimia tai muodostamatta yhteyttä Chromebook-tietokoneeseen.
Chrome OS -käyttöjärjestelmässä on käytettävissä kaksi eri tulostustapaa. Yksi on Googlen Cloud Print -palvelu, toinen on Cloud Print -palvelu perinteisen tulostimen kanssa.
  • Samsung Google Cloud -tulostinmääritys: Tämä on helpoin tulostimen määritystapa. PC- tai Mac-isäntätietokoneen ei tarvitse olla käynnissä ensimmäisen määrityskerran jälkeen.
  • Google Cloud Classic Printer -tulostinmääritys: Tässä menetelmässä tietokoneen on oltava käynnissä tulostimen määrityksen jälkeenkin. Jos PC- tai Mac-isäntätietokone on sammuksissa yrittäessäsi tulostaa, tulostustyö siirtyy tulostusjonoon ja tulostuu vasta tietokoneen käynnistämisen jälkeen.
Ohjeet tämän palvelun määrittämiseen isäntätietokoneen (Mac OS X tai Windows) kanssa ovat osoitteessa https://support.hp.com. Sieltä voit hakea haluamasi tulostusvaihtoehdon:
  • Google Cloud Classic Printer -tulostinmääritys
  • Samsung Google Cloud -tulostinmääritys